Külföldre költözhet Ada - A csinos tévés távkapcsolatban él

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
távkapcsolat párkapcsolat Németország Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada másfél éve ismerte meg párját, azóta ingáznak Magyarország és Németország között. A műsorvezető elmondta, valószínű, hogy kint telepednek majd le. 

"Szoktunk erről beszélni, de nem ilyen egyszerű. Ha se kutyám, se macskám, se gyerekem nem lenne, már ott lennék. Nem beszélek németül, nyilván könnyebb boldogulni nyelvtudással. Nem akarok úgy kiköltözni két gyerekkel, hogy nem tudom a nyelvet" – magyarázta Ada. "Mivel ő három-négy évig nem jön haza, ezért esélyes, hogy én me­gyek utána" – tette hozzá.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Feleségül veszi Alekosz Bettythttp://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag-gyoztes-alekosz-eljegyezte-bettyt.htmlA valóságshow-győztes szombaton a Facebookon tette közzé, hogy eljegyezte kedvesét, Bettyt. A hírhez nagyon sokan gratuláltak, többek szerint pedig már épp ideje volt komolyabbra fordítani a kapcsolatot. TV + SztárokOrigoStreiffert Hanna: "A zsűrivel nem kerültünk közel egymáshoz"http://www.life.hu/sztarok/20160925-streiffert-hanna-a-star-academy-kiesoje-elmondta-a-zsurihez-nem-kerult-kozel-nem-banja-hogy-kiesett.htmlSzombaton este újabb énekesnek kellett elbúcsúznia a TV2 Star Academy című műsorától: ezúttal Streiffert Hannának ért véget a tehetségkutató. A Life.hu riportere a svédországban élő lánnyal arról beszélgetett, hogy merre, tovább és egyetérte-e a zsűri kritikájával. TV + Sztárok--Kabát Peti: "Soha nem tudtam veszíteni!"http://www.life.hu/sztarok/20160924-kabat-peti-es-parja-roka-adrienne-a-nyero-paros-szereploi-jatekrol-kapcsolatrol.htmlSzámtalan konfliktus főszereplője volt a Nyerő párosban Kabát Peti. A Life.hu riportere arról faggatta őket, milyen a viszonyuk most a többi játékossal és hogy a kapcsolatuk hogyan alakult a hetek során. TV + SztárokOrigoKabát Peti: "Soha nem tudtam veszíteni!"http://www.life.hu/sztarok/20160924-kabat-peti-es-parja-roka-adrienne-a-nyero-paros-szereploi-jatekrol-kapcsolatrol.htmlSzámtalan konfliktus főszereplője volt a Nyerő párosban Kabát Peti. A Life.hu riportere arról faggatta őket, milyen a viszonyuk most a többi játékossal és hogy a kapcsolatuk hogyan alakult a hetek során. TV + SztárokOrigoEzért esett ki korán a Nyerő párosból Pumped Gabó és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20160924-a-nyero-parosbol-pumped-gabo-es-parja-ezert-eshettek-ki-koran.htmlA Nyerő Páros egyik legszórakoztatóbb sztárpárosa Pumped Gabo és kedvese, Ági voltak. A középmezőnyből távozó fiatalok a Life.hu riporterének elmesélték, versenytársaik eleinte tele voltak előítéletekkel veük szemben, de aztán hamar befogadták őket. Arról is beszéltek, hogy miként hatott a kapcsolatukra a műsorban eltöltött idő.TV + SztárokOrigoValkó Eszter: "Csodás, hogy a férjem jól érezte magát civilként"http://www.life.hu/sztarok/20160924-valko-eszter-es-ferje-a-nyero-paros-masodik-helyerol-kerdeztuk.htmlA Nyerő Páros fináléjában Peller Anna és párja valamint Valkó Eszterék küzdöttek meg egymással. A műsor ezüst érmes párját a Life.hu riportere arról kérdezte milyen hatással volt a kapcsolatukra a műsor. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.