Pádár Alexandra TV2 Star Academy Vastag Csaba Kelemen Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belepirult Vastag Csaba a Star Acadmey játékosainak vallomásába. A zsűritag bulizni ment be az akadémiára, végül egy megdöbbentő ajánlattal távozott.

Pádár Alexandra a Star Academy szexi fürtös versenyzője, nem a visszafogottságáról híres. Két fiú között is hezitált, majd végül Lacika ágyában kötött ki. Ennek ellenére az élő show-ban a fellépése után egy örömittas pillanatában lekapta Vastag Csabát is. A csók szemmel láthatóan nemcsak a nézőket, de a zsűritagokat is meglepte. Az élő show után együtt bulizott a csapat és az ítészek is, és természetesen a vakmerő csók is napirendre került.

Forrás: tv2

Laci elmondta, hogy örül annak, hogy Alexa megcsókolta Csabát, mert így olyan mintha ő is

megcsókolta volna a bírát,

ami pedig hatalmas megtiszteltetés. Lacika mindezek után azt is közölte, hogy mindenét odaadná Csabának, többek között akár

Alexán is megosztozna vele.

A zsűritag először döbbenten majd nevetgélve fogadta a felajánlást, de természetesen nem élt a kínálkozó alkalommal. Ezzel leginkább Alexának okozott csalódást, aki meg is kérdezte Csabától, hogy nincs–e kedve bent aludni az akadémián.
Úgy tűnik a fiatal tehetségnek minden férfi jó lenne...

Újabb hollywoodi dráma: szakított Naomi Watts és Liev Schreiberhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-valik-naomi-watts-es-liev-schreiber-szinesz.htmlEgy héttel Brad és Angelina válásának híre után egy újabb hollywoodi sztárpár döntött a szakítás mellett. TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik a Jim Carrey botrány- ezúttal nemi erőszak a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-elokerult-jim-carrey-ongyilkos-baratnojenek-levele.htmlA színész és Cathriona White sminkmester kapcsolata három évig tartott. Szakításukat követően a harminc éves nő 2015 szeptemberében öngyilkos lett. Nemrég előkerült a búcsúlevele, most pedig egy olyan írás, amiben a sminkmester arra kéri a színészt, ismerje el, hogy nemi úton terjedő betegségeket kapott el tőle. TV + Sztárok--"Tíz év múlva talán sehol nem lesznek" - Demjén Ferenc kiakadt Majkára és Hajósrahttp://www.life.hu/sztarok/20160927-demjen-ferenc-demjen-rozsi-kiakadt-majkara-es-hajos-andrasra-a-sztarban-sztar-miatt.htmlHajós András és Majka magukra haragították Demjén Ferencet. A Sztárban sztár zsűritagjai ugyanis Rózsi életvitelén poénkodtak a vasárnap esti show-ban, ez pedig nem tetszett a zenésznek. TV + Sztárok--Dina távozásával új lányra csap le VV Lóri?http://www.life.hu/sztarok/20160927-valovilag-vv-dina-esett-ki-a-parbajon-vv-lori-es-vv-vivi-kozott-alakul-valami.htmlVV Lórit nem érintette túl jól Dina vasárnap esti kiesése, bár úgy tűnik, elég hamar megtalálta az új helyét... TV + SztárokOrigoMegszólalt a nő, akivel állítólag Brad Pitt csalta Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-megszolalt-a-modell-april-florio-akivel-allitolag-brad-pitt-csalta-jennifer-anistont.htmlBár most a Brangelina-válás van terítéken, előkerült egy nő, akivel egykor állítólag a filmsztár az előző feleségét, Jennifer Anistont csalta. TV + Sztárok--Goldie Hawn és Kurt Russel 33 éve együtt vannak: ez a titkuk!http://www.life.hu/sztarok/20160926-goldie-hawn-es-kurt-russel-33-eve-egyutt-vannak-a-szineszno-elarulta-mi-a-titkuk.htmlÖvék az egyik legrégebb óta tartó párkapcsolat Hollywoodban - a 70 éves Goldie Hawn nemrég elárulta, szerinte miért működik még a kémia kettejük között. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.