"Magát adta a ribi" - Így reagáltak a nézők Király Viktor és Pádár Alexa csókjára

Forrás: Facebook/Star Academy -
Pádár Alexandra TV2 Star Academy Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadtak a kommentelők Pádár Alexa és az egyik zsűri, Király Viktor csókjától.

Pádár Alexandra a beköltözése első pár hetében Illés Adriánnal kavart, majd később Kelemen Lacikával szexelt az akadémián. A múlt héten élő adásban smárolta le Vastag Csabát, most pedig Király Viktor csókolhatta szájon. Nem csoda hát, hogy a Facebookon forrnak az indulatok.

A Star Academy Facebook-oldala alatti kommentekből szemezgettünk:

  • A pincsi kutyák gyülekezete...
  • Ezért nem fog nyerni! hiába brutál a hangja és mindig jól énekel.. bárkit bárhol..
  • Nekem ez már nagyon visszatetsző...
  • Mindjon bárki bármit.... :(
  • Örül Lacika biztos :-(
  • Magat adta a ribi... Tole nem meglepo.. Dehogy mar a zsuri is... Mi van itt?
  • A rüfke mindent megtesz a győzelemért
  • Ez már több mint elfogultság a zsűri részéről.....
  • LASSAN MÁR NÉZHETETLEN LESZ A MŰSOR, MÁR A NAPI ÖSSZEFOGLALÓKAT NEM IS NÉZEM.
  • Bovary.....Utálom de nagyon.
  • Viktooor!!! Hàt te hülye vagy? A szàja olyan ennek a nőnek, mint egy büdös zokni!! Pofont adjàl neki, ha màr az anyja nem adott!!!
  • Ehhez pofa kell!!!!noi buszkesege semmi !!!
  • Pont olyan fejet vágtam én is, mint Majka :D
Majka arcára érdemes figyelni Forrás: Facebook/Star Academy
Hoppá! Vastag Csaba után Király Viktorral is csókolózott Pádár Alexahttp://www.life.hu/sztarok/20161001-padar-alexandra-a-star-acedemy-jonoje-testretapados-csipkecsodaban-szexizett.htmlA mindig dögös és Vastag Csabát is élő adásban lesmároló Pádár Alexandra megint odatette magát a Star Academy szombati élő show-jába. Nem is akárhogyan... TV + Sztárok--Szacsvay László: „Jártányi erőm sincs lassan...”http://www.life.hu/sztarok/20160930-szacsvay-laszlo-szinesz-interjut-adott-jartanyi-erom-sincs-lassan-nyilatkozta.htmlSosem kereste a feltűnést, ám felesége másfél évvel ezelőtti balesete óta kifejezetten kerüli a nyilvánosságot Szacsvay László. A nemzet színésze szerda este mégis kivételt tett, interjút adott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy fest férjként és feleségként Szabó Zsófi és párja: Micsoda fotó!http://www.life.hu/intim/20161001-igy-fest-ferjkent-es-felesegkent-sazbo-zsofi-es-parja-micsoda-foto.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi ma délután egy csodaszép ruhában kimondta a boldogító igen párjának. IntimOrigoRossz cica! Szőcs Reni csitriből lett vadmacska a színpadon: Bugyivillantással!http://www.life.hu/trend/20161001-szocs-reni-a-star-academy-enekesnuje-csitribol-lett-vadmacska-a-szinpadon.htmlA mindig aranyos Szőcs Reni örült, hogy ezúttal "nő" lehet a színpadon. Ez pedig annyira jól sikerült, hogy Király Viktor semmire nem tudott figyelni a produkcióból, csakis a látványra. TrendOrigoFazekas Eszter a kövérítős alufóliaszoknyában is dögös tudott lennihttp://www.life.hu/trend/20161001-fazekas-eszter-a-star-academy-enekese-a-koveritos-alufoliaszoknyaban-is-dogos-tudott-lenni.htmlA Star Academy fiatal énekese egy nem túl előnyös ruhában lépett színpadra a szombat esti élő adásban. Trend--Ördög Nóra tetőtöl talpig virágban tündököl az élő show-banhttp://www.life.hu/trend/20161001-ordog-nora-musorvezeto-gesakent-tundokol-a-star-academy-elo-show-jaban.htmlA Star Academy szombat esti élő adásban a bájos műsorvezetőnek egy csodás virágos ruha fedi a testét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.