Bochkor Gábor megható dolgot tett- egyik hallgatóján esett meg a rádiós szíve

Forrás: Music FM / Facebook -
Music Fm rádiós reggeli műsor Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gáborról közdutott, hogy sosem rejti véka alá véleményét, még akkor sem, ha azzal esetleg másokat megbánt vagy mesért. Ilyen volt, amikor a nők súlyával élcelődött, vagy éppen kollégájának szólt be. Ezúttal viszont egy másik oldalát mutatta meg: megható dolgott tett egyik hallgatójáért.

A rádiós műsorvezető évtizedek óta erősíti a magyar közszereplők táborát. Sokszor került már címlapokra beszólásaiért: hol a nők súlyát firtatta,hol kollégáinak szólt be. Ezúttal viszont olyan dolgot tett, amivel mindenki szemébe könnyeket csalt: egy struccot vett a Music Fm egyik szerencsétlenül járt hallgatójának.

Bochkor Gábor most beszólt, korábban meg őt támadták szavai miatt Forrás: Music FM / Facebook

Kétségbeesetten fordult az egyik hallgató az Önindító című reggeli műsorban a műsorvezetőkhöz, miután egyik éjjel a szomszéd kutyái széttépték féltve őrzött stuccait.
"Mindenki másokra mutogat, senki nem tesz semmit, ezért fordulok a média hatalmához" – írta az elkeseredett strucctulajdonos, akit Bochkorék azonnal felhívtak, hogy közzé tegyék a szerencsétlenül járt férfi esetét. Miután kiderült, a hatóságok miért nem tudnak foglalkozni az üggyel, Bocsi egy nagylelkű ajánlatot tett a pórul járt férfinak.

"Én vettem neked egy struccot"

– újságolta a rádiós, amitől még kollégái szája is tátva maradt. "Tegnap egész délelőtt azt kuttattam, hogyan lehet struccot venni" - mesélte Bocsi, aki végül rátalált egy tenyésztőre, akitől azonnal vett is egy bébistuccot. Bocsi nagylelkűségét műsorvezető társai is elismerték, István Dani rögtön javasolta is, hogy a madarat nevezzék el Bocsinak. Bochkor Fittikém segítségét kérte a strucc elszállításában, aki természetesen örömmel vette a feladatot. Tekintve, hogy a madárnak meleg helyre van szüksége, így a száguldó riporter 200 km-en keresztül, 30 fokban lesz kénytelen utazni a madárral.

Levegőben adott koncertet Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160930-levegoben-adott-koncertet-kiraly-viktor-aki-az-extrem-helyzetektol-sem-riad-vissza.htmlKirály Viktornak mindegy, hogy földön, vizen vagy levegőben kell koncerteznie, mindenhol megállja a helyét... TV + SztárokOrigoSzerelmi ámokfutásba kezdett Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/sztarok/20160929-lindsay-lohan-alig-nehany-hete-szakitott-maris-ujabb-botranyos-kapcsolatba-keveredett.htmlLindsay Lohan élete olyan, mintha hullávasúton ülnénk. A színésznő alig szakított orosz milliárdos kedvesével, máris egy másik kapcsolatban vígasztalódik, vagy mégsem?TV + Sztárok--Így reagált Brad Pitt válására Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-jennifer-aniston.htmlBombaként robbant a hír kedd délután, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válnak. Bátran kijelenthetjük, hogy az egész világ döbbenten vette tudomásul a hírt. Még a világsztárok sem jutottak szóhoz. TV + Sztárok--Ez aztán a szerelmi vallomás: Ilyen romantikus Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-berki-krisztian-romantikus-szerelmi-vallomast-tett-hodi-pamelanak.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela szerelmének története ki tudja, hányadik felvonásnál tart már... most éppen őrülten szerelmes korszakukat élik. TV + SztárokOrigoÚjabb döbbenet: szerszámelemzést tartottak a villalányok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160921-ujabb-dobbenet-a-villaban-a-lanyok-sorra-vettek-a-fiuk-szerszam-meretet.htmlA Való Világ powered by Big Brother című műsora nyugodtan mondhatjuk, hogy minden várakozásunkat fölül (vagy alul?) múlta, már ami a villalakók összetételét illeti. TV + SztárokOrigoEz már minden határon túl megy! VV Mici pusztítóan viselkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-vv-mici-undoritora-itta-magat-vonaglott-es-dulongelt-az-este-folyaman.htmlHa bárki elhagyja magát és részegen esik-kel, már önmagában undoritó és kellemetlen dolog, ha pedig mindezt egy nő teszi, arra már szavak sincsenek... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.