Tökéletes smink és hatalmas mosoly: így szelfiznek a Tóth-lányok

Tóth Gabi sztárok Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera egyre jobb fomában van, Gabi pedig dögös, mint mindig. A Tóth-lányok egyik közös fellépésük alkalmával szelfiztek: meg kell hagyi, csodaszépek!

Tóth Gabi és Vera remekül festenek a legutóbbi közös szelfijükön. A lányok együtt járnak fellépni, amit szemmel láthatóan nem csak a közönség, de ők is nagyon élveznek. A sminkjük ezúttal különösen jól sikerült: imádjuk az őszies rúzsukat és az erős szemfestést.

Forrás: Instagram/tothgabi

Nemcsak Gabi néz ki szuperjól az új frizurájával: Tóth Vera is egyre nőiesebb. A csodás hangú énekesnő rengeteget fogyott az utóbbi időben: pár napja írtunk arról, hogy már 32 kilónál tart, ami hatalmas teljesítmény.

Vera legfrissebb, egész alakos fotóját látva szinte leakadt a lélegzetünk: soha, de soha nem volt még ilyen jó csaj a magyar sztár. Csak így tovább, Vera!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.