sztárhírek Hegyi Roli Istenes Bence bulvárrap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!

Hegyi Roli ezen a héten is elrappeli a legütősebb bulvárhíreket, így rendhagyó formában értesülhetsz arról, mi történt az elmúlt héten a celebvilágban.

Bíróság elé állnak a fotósok, akik lekapták a félmezteleten Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/sztarok/20161026-birosag-ele-kerulnek-a-fotosok-akik-lefotoztak-a-felmezteleten-katalin-hercegnot.htmlA hercegnő Dél-Franciaországban nyaralt, és egy magánház teraszán napozott félmeztelenül, amikor a szemfüles lesifotósok megörökítették ezt az intim pillanatot. A brit királyi caládban hatalmas balhé volt a fotók miatt, de most 4 év után végre megvannak a felelősök, és bíróság elé is állítják őket.TV + Sztárok--Sokkoló fotók készültek halála előtt pár hónappal Pete Burnsrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161025-sokkolo-fotok-keszultek-halala-elott-par-honappal-pete-burnsrol-igy-festett-az-egykori-ikon.htmlA hét elején hunyt el Pete Burns, a 80-as évek ikonja. Májusban készültek róla talán az utolsó képek, amiken sokkolóan festett. TV + Sztárok--Biztos, hogy nem ismered fel a 16 éves Kim Kardashianthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-kim-kardashian-16-evesen-nagyon-nem-ugy-festett-mint-most.htmlKim Kardashian a világ egyik legismertebb celebje, aki bizony átesett nem egy szépészeti beavatkozáson. A kétgyermekes anyuka a napokban ünnepelte 36. születésnapját, és szinte sokkoló, hogy mennyit változott nagyszabású, 16. szülinapja óta a külseje. TV + Sztárok--Drogokról és depresszióról mesélt az egykori gyereksztár, Aaron Carterhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-drogokrol-es-depressziorol-meselt-az-egykori-gyereksztar-aaron-carter-nick-carter-occse.htmlAaron Carter a 90-es évek végén népszerű tinisztár volt, ám mint legtöbbüknek, neki sem volt fenékig tejfel az élete. Erről mesélt a napokban egy vele készült interjúban Nick Carter, a Backstreet Boys énekesének öccse. TV + Sztárok--Gyilkos pletyka tette tönkre a Bara Margit színésznő karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161026-gyilkos-pletyka-tette-tonkre-a-bara-margit-szineszno-karrierjet-orgiak-resztvevoje-volt.htmlOktóber 25-én kedden érkezett a hír, hogy Bara Margit, Kossuth-díjas színésznő hosszú betegség után elhunyt. Élete tele volt megaláztatással, mellőzöttséggel. Pályáját egy durva pletyka törte ketté.TV + SztárokAFPÍme, a legbizarrabb valóságshow-k http://www.life.hu/sztarok/20161024-harry-herceg-es-20-gyerek-bizarr-valosagshowk-ezektol-te-is-kiakadsz-tvev.htmlMivel az emberek ingerküszöbe egyre magasabb, a nagyobb tévétársaságoknak merész ötletekkel kell előrukkolniuk a magasabb nézettségért. Akadt itt társkereső show, családi dráma, sőt olyan túlélőműsor is, amelyben plázacicák küzdöttek egymással. Némelyikük többmilliós nézettséget hozott, hiszen a téma mellett olyan embereket is sikerült találni, akik komolyan vették a feladatot. Nézd meg, hogyan szórakoznak a tengerentúlon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.