Gyilkos pletyka tette tönkre a Bara Margit színésznő karrierjét

színésznő Bara Margit színház orgia pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 25-én kedden érkezett a hír, hogy Bara Margit, Kossuth-díjas színésznő hosszú betegség után elhunyt. Élete tele volt megaláztatással, mellőzöttséggel. Pályáját egy durva pletyka törte ketté.

Az 1960-as években azt pletykálták Ónody Györgyről, az akkori legnagyobb venedéglátó vállalat vezetőjéről, hogy orgiákat rendez, amiknek több ismert magyar színésznő is a résztvevője. Egy idő után azonban már csak arról szóltak a lejáratókampány téves hírei, hogy Bara Margit az állandó vendég ezeken a szexpartikon - írja a Bors.

Darvas Iván és Bara Margit a Bakaruhában című, 1957-es filmben Forrás: AFP

Még ma sem tudja senki, hogy ki és miért terjesztette ezeket a híreket, de a botrány tönkretette Bara Margitot és karrierjét is: kitették a Nemzetiből. A színésznő 2002-ben, a Magyar Nemzetnek adott interjújában így nyilatkozott:
"Én még évekig vegetáltam a pályán, vártam, hogy valaki segít. De be kellett látnom, hogy nem megy. Annyira meg lettem félemlítve, s vagyok a mai napig, hogy ebben a lelkiállapotban nem lehetett játszani. Ha nem lett volna mellettem a férjem (Gyarmati Dezső olimpiai bajnok vízilabdázó - a szerk.), már biztosan nem élnék. Ennél kevesebb miatt is megölik magukat az emberek."

Bara Margitnak egy lánya született, unokája Szilágyi Liliána úszó, aki ezüst érmet szerzett a riói olimpián.

Íme, a legbizarrabb valóságshow-k http://www.life.hu/sztarok/20161024-harry-herceg-es-20-gyerek-bizarr-valosagshowk-ezektol-te-is-kiakadsz-tvev.htmlMivel az emberek ingerküszöbe egyre magasabb, a nagyobb tévétársaságoknak merész ötletekkel kell előrukkolniuk a magasabb nézettségért. Akadt itt társkereső show, családi dráma, sőt olyan túlélőműsor is, amelyben plázacicák küzdöttek egymással. Némelyikük többmilliós nézettséget hozott, hiszen a téma mellett olyan embereket is sikerült találni, akik komolyan vették a feladatot. Nézd meg, hogyan szórakoznak a tengerentúlon. TV + SztárokOrigoEzért nem nézhette meg Solti Ádámot a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20161025-solti-adam-a-szinesz-szerelme-nem-nezhette-meg-kedveset-a-szinpadon.htmlÁdám a Madách Színház környékére sem engedte a szeretteit, hiszen nagyon félt attól, hogy rosszul szerepel majd a Macskák című musicalben. TV + SztárokOrigoVarnus Xavér megtalálta saját hasonmásáthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-varnus-xaver-megtalalta-hasonmasat-barnkopf-balazst.htmlVarnus Xavér rátalált arra a személyre, aki minden tekintetben hasonlít rá. Összefoglalva a művész saját bevallása szerint nagyon azonos a biokémiájuk. A fiatal fiú szintén zenész, és az orgonaművész gyorsan felfedezte tehetségét. TV + Sztárok--A legendás Kovács Kati 72 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20161025-ma-72-eves-a-legendas-kovacs-kati.htmlKovács Kati legendás egyéniséggel és hanggal rendelkező, kiváló tehetségű énekesnő, akinek a szakmában töltött 50 évét számos díjjal ismerték el. Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője. TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt Berki Natasa Zselyke!http://www.life.hu/sztarok/20161025-berki-natasa-zselyke-hatalmasat-nott.htmlBerki Krisztián és Pamela kislánya nemsokára 3 éves lesz, pontosan október 29-én ünnepli majd születésnapját Natasa, aki szinte a szemünk előtt nőtt fel. A büszke szülők nem rejtegetik gyermeküket a rajongóik elől, mindig megosztják a kedves történeteket és természetesen a fotókat is. TV + Sztárok--Reese Witherspoon a legmenőbb sztármamihttp://www.life.hu/sztarok/20161025-reese-witherspoon-igy-koszontotte-nagyfiat-nagyon-meno-a-sztarmami.htmlA szexi színésznő bámulatos formában van. A hollywoodi sztár bár már elmúlt 40 éves, alig néz ki húsznak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.