Botrány! Az X-Faktorból kizárt énekes nekiment Mata Ricsinek

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Petics Kristóf Mata Ricsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy balhéja volt már Petics Kristófnak, akinek végül agresszív természete lett a veszte: egy verekedés miatt kizárták őt az X-Faktorból, de kiderült, hogy azelőtt még versenytársát, a helyére kerülő Mata Ricsit is meg akarta ütni.

Nem hiába zárták ki az X-Faktorból Petics Kristófot: agresszív viselkedése fosztotta meg őt a karriertől. A korábban aktmodellként is dolgozó énekes összevert egy férfit és lányokat inzultált, majd a rendőrségen éjszakázott. Ellenfele 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, ami miatt még nagyobb baja is lehet az énekesnek annál, hogy ezzel elszúrta élete egyik legnagyobb lehetőségét, és nem vehet részt a tehetségkutatóban.

Forrás: RTL Klub

A botrány kirobbanása után ugyanis érthető okokból kizárták a versenyből, nemrég pedig újabb balhéjára derült fény: még a táborban összetűzésbe került Mata Ricsivel - írja a Bors. Kristóf egy szóváltás után akarta megütni a fiút, aki természetesen nem állt bele a balhéba. Ricsi valószínűleg ennek a hozzáállásnak is köszönheti, hogy Petics Kristóf helyett ő lehet az, aki álmaiért küzdhet az X-Faktorban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.