Kozso és exe kéz a kézben járják a világot

Forrás: Facebook/ Ámokfutók -
Keira együttes szerelem Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso és Keira több időt töltenek együtt, mint külön, pedig egy évvel ezelőtt szakítottak.

Kozso és Keira most tértek haza Amerikából több mint 2 hét után. Kint élő magyaroknak adtak koncertet, siker követte munkájukat. Ám még haza sem értek igazán, újra nyakukba veszik Amerikát, Kanadát, Németországot, Londont és még sok más helyet; további fellépések várnak rájuk.

Kozso és Keira Forrás: Facebook/ Ámokfutók

A szakmai sikerek mellett azonban a magánéletük nem ilyen gördülékeny. 1 évvel ezelőtt szakítottak, 8 évnyi együtt töltött idő után Keira már láthatóan lezárta a kapcsolatot, ám Kozso még egyáltalán

nem tette túl magát a történteken.

Az interjúból az is kiderült, hogy a zenész bármikor szívesen újra kezdené egykori kedvesével.

Kozsonak nagyon nehéz megszokni a megváltozott kapcsolati státuszt. Volt kedvese úgy fogalmazott, hogy már csak munkakapcsolatban állnak, amivel a Szomorú Szamuráj nem ért egyet.

Szerinte sokkal inkább van közöttük egy szoros, baráti kapcsolat, főleg egy ilyen hosszan tartó szerelem után. Az 51 éves előadónak nem nagyon volt lehetősége feldolgozni a történteket, hiszen a szakítás ellenére a munka megy tovább, vagyis ugyanannyi időt töltenek együtt, mint azelőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.