Megindító körülmények között temették el Leonard Cohent

Forrás: Origo -
temetés Leonard Cohen író énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Montreálban engedték utolsó útjára Leonard Cohent, a híres énekes-dalszövegírót.

A búcsúztatáson nem volt nagy tömeg, csak a szűk család és néhány közeli barát vett részt. A hírt Adam Cohen tette közzé saját, illetve édesapja közösségi oldalán. A ceremónia menete teljes mértékig a zenész elképzelései szerint zajlott. Legfontosabb kérése az volt, hogy szülei, nagyszülei, és dédszülei mellé kerüljön eltemetésre.

Leonard Cohen - Live At The Isle Of Wight 1970 Forrás: Origo

Adam a Facebook-on közzétett posztjában hosszasan ír édesapjáról, külön kiemeli az énekes egyedülálló személyiségét, eleganciáját, vakmerőségét és kiemelkedő munkáját is.

„Köszönöm a kényelmet, amit kaptam tőle, a tudást, melyet átadott nekem, a rengeteg beszélgetést, a káprázatos szellemiségét és humorát. Köszönöm, hogy megszerettette velem a zenét, hogy ösztönzött a saját karrier elindítására és azt is, hogy vele együtt zenélhettem."

A közösségi oldalon több mint

270 ezer együttérző ember

kattintott a posztra, és több tízezer megosztással is kifejezték együttérzésüket, egyetértésüket a rajongók. Adam az utolsó soraiban megköszönte a rajongók kedves üzeneteit és az édesapjával szemben tanusított szeretetüket is.

Magyar művészek, akik öngyilkosok lettek 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-ongyilkos-muveszek-hazankbol-megolte-magat-az-ismert-enekes-cserhati-zsuzsa.htmlA halál mindig fájdalmas pont egy család életében. Főleg, ha szeretett hozzátartozójuk egy hirtelen felindulásból vezérelve, önmaga vet véget az életének. Korábban már összeszedtünk néhány olyan művészt, aki túl korán távozott, most pedig folytatjuk sorozatunkat. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Verseny közben került kórházba az autós reality egyik versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161114-robi-fajdalmai-miatt-muszaj-volt-orvosok-fele-venni-az-iranyt.htmlKomoly gyomorfájdalmak miatt került kórházba Robi a show közben. TV + Sztárok--Veréb Tamás nyerte a Sztárban sztár negyedik évadát http://www.life.hu/sztarok/20161113-sztarban-sztar-negyedik-evadat-vereb-tamas-nyerte-gyoztes.htmlHatalmas volt az izgalom, hiszen három nagyszerű énekes állt a színpadon: Nagy Adri, Kocsis Tibor és Veréb Tamás. TV + SztárokOrigoMegvan a ValóVilág párbajnyertese - Ő volt a szimpatikusabb a nézőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20161113-a-valovilag-parbajnyertese-vv-krisztian-lett-tivy-kiesett.htmlA ValóVilág nyolcadik szériájában mindeddig nem fordult elő, hogy a kiválasztott ment volna vissza a párbajról. Nos, most sem történt másképp, ahogy a Life.hu olvasói is szerették volna, Tivy esett ki vasárnap este. Úgy tűnik, a nézők inkább a szexre, mint a durvaságra szavaztak. TV + SztárokOrigoVörös démonként lépett színpadra Muri Enikő http://www.life.hu/sztarok/20161113-muri-eniko-sztarban-sztar-rihanna-borebe-bujt-dogos-szett.htmlMa este végre kiderül, ki lesz a Sztárban sztár legjobb énekese. Muri Enikő egy elképesztően szexi produkcióval lépett színpadra. TV + SztárokOrigoKocsis Tibor zárdába vonult http://www.life.hu/sztarok/20161113-kocsis-tibor-zardaba-ment-whoopi-goldberg-lett-az-enekesbol.htmlMa este végre kiderül, ki lesz a Sztrában sztár legjobb énekese. Kocsis Tibor az egyik versenyzőként mutatta meg, mit is tud a színpadon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.