Morning Show-ügy: Már tudhatják Balázsék, hol folytatják tovább

rádió Morning Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Videóüzenetben jelentkezett be a Facebookon Sebestyén Balázs. Bár a műsorvezető semmi konkrétumot nem mondott, a szavaiból arra lehet következtetni, pontosan tudják, hol folytatják tovább rádiós munkájukat. 

Balázs az alábbi üzenetben köszönte meg hallgatóiknak az aggódást és érdeklődést, és hozzátette, azon dolgoznak, hogy mielőbb mikrofon mögé ülhessenek. "Nemsokára lesznek jó hírek, jelentkezünk nemsokára" – jelentette ki.

Morning show: ez történt eddig

Mindenki meglepődött, amikor a Class FM sajtóközleményét megkapta, miszerint már nem lesz Morning Show Balázs tévés elfoglaltságai miatt. A műsorvezető annyit reagált a hírre, hogy hazugság, amit írnak, és másnap reggel a szokásos módon bementek műsort vezetni, de a rádióban semmi nem úgy zajlott, ahogy előtte évekig. Nem működött a belépőkártyájuk, és csak kísérettel közlekedhettek az épületben. Az volt az utolsó adás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.