Mariah Carey Ellen DeGeneres műsorában mesélt szakításáról

Mariah Carey sztárok Ellen DeGeneres szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, meg sem kottyan Mariah-nak a jegyesség felbontása: az énekesnő csacsogott, tette mindezt gyémántokkal megrakva, észvesztő formában Ellen DeGeneres vendégeként. 

Októberben a Life.hu is írt arról, hogy a világsztárt kidobta milliárdos vőlegénye. Pedig Mariah Carey imádta kedvesét, aki idén el is jegyezte, ám egy nyaraláson annyira összevesztek, hogy a lagzi meghiúsult. A szakítás oka nincs pontosan tisztázva: egyes hírek szerint a férfi nehezményezte, hogy Mariah rengeteg pénzt kért volna válás esetén, de arról is szólt a fáma, hogy Mariah összemelegedett egy fiatal táncossal.

Ellen DeGeneres azért is invitálta a show-ba a művésznőt, hogy meséljen az év szakításáról, Mariah azonban nem mondott túlságosan sokat a történtekről.

Saját bevallása szerint jól érzi magát most, és nem bánkódik, mert minden okkal történik.

Ellen megkérdezte azt is, mi igaz abból, hogy vőlegénye, Packer nem akart szerepelni Mariah dokusorozatában, az énekesnő csak annyit tett hozzá: „állítólag", majd a karácsonyi dekorációról kezdett beszélni.

Vajon Mariah a hasig dekoltált, gigacicijeit megvillantó ruhával akarta elterelni a figyelmet a lényegről? Úgy tűnik, igen, az énekesnő azonban kétségtelenül remekül festett: persze a nagyjából fél kiló gyémánt is sokat dobott rajta.

Maci aukcióra ajánlotta fel plüssállatát Ryan Goslinghttp://www.life.hu/sztarok/20161124-maci-aukciora-ajanlotta-fel-plussallatat-ryan-gosling-szinesz.htmlRyan Gosling szívesen jótékonykodik, és mivel mostanában elég sok időt tölt Magyarországon, így itt is szívesen adakozik a jó ügy érdekében. Így tett legutóbb is!TV + Sztárok--Kiszel Tünde betöltötte az 57. életévét: különleges fotók a sztárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-kiszel-tunde-soha-nem-latott-kepei-57-eves-lett-a-sztar.htmlFotómodellként kezdte a pályafutását Kiszel Tünde, aki később újságírói babérokra tört, de már évek óta főként a rendszeresen kiadott naptárjairól ismert a díva, aki ma töltötte be az 57. életévét. A különleges ünnep alkalmából ritkán látott fotókat gyűjtöttünk össze a sztárról. TV + SztárokOrigoElmebeteg nő zaklatta Árpa Attiláthttp://www.life.hu/sztarok/20161124-elmebeteg-no-zaklatta-arpa-attilat-hallos-betegnek-adta-ki-magat.htmlSzívdöglesztő és egyedülálló: ilyen férfiak után bomlanak a nők, ráadásul Árpa Attila még ismert is, így nem csoda, hogy rengeteg női rajongója akad. Sokan szeretnének a közelébe férkőzni, de van, aki túl messzire is képes elmenni... TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoIstenes Bence a WC-n ülve üzent rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-istenes-bence-barmit-megtesz-a-comet-gyozelemert.htmlIstenes Bence forradalmasította a belsőséges kapcsolat fogalmát rajongóival szemben. Már a toaletről is nekik üzen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA szivacstól retteg Jennifer Lawrence színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-egy-kurt-vonnegut-kotetben-olvasott-dologtol-retteg-jennifer-lawrence-szineszno.htmlNem a pókoktól vagy az extrém dolgoktól retteg Jennifer Lawrence: nemrég a színésznő elárulta, mitől fél különösen a legrosszabb rémálmaiban. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: „Ha engem feldühítenek, azt én felhasználom a medencében”http://www.life.hu/sztarok/20161124-hosszu-katinkat-bantja-kapcsolatuk-tamadasa-de-a-duhet-felhasznalja-a-medenceben.htmlHosszú Katinkának híresen rossz a viszonya az úszószövetséggel, de korántsem ez idegesíti fel a legjobban. Az azonban könnyen kihozza a sodrából, ha szétszedik a házasságát, de ennek a kezelésére is megtalálta már a legjobb módszert. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.