Sebestyén Balázs nem engedi metróra szállni a gyermekeit

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
kisfiú gyerekek metró Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető nem ment el szó nélkül a napokban történt metróbaleset mellett. Az édesapa ennek hatására eldöntötte, hogy gyermekei nem szállhatnak fel a földalatti vasútra.

Sebestyén Balázs mindig is híres volt arról, hogy ha kell, keményen megmondja a véleményét a fővárosban történtekkel kapcsolatban. Két nappal ezelőtt összeütközött két metró az M2-es metró vonalán, a baleset során többen is megsérültek. A műsorvezetőnél a jelek szerint ez volt az utolsó csepp a pohárban - írja a Színes Ász.

Sebestyén Balázs súlyos döntést hozott Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"A feleségem azt mondogatta nekem, hogy ő érzi, valami komolyabb baj lesz a metróval, én meg erre rávágtam, hogy olyan, mintha Tarlóst hallanám, de a feleségem sokkal csinosabb és többet mosolyog" - mondta Balzás, majd hozzátette, hogy bár a nagyszülőknek nem tetszik az ötlet, hogy a gyerekek nem metrózhatnak, a döntésben nem lesz változtatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.