Sebestyén Balázs elárulta hol folytatják tovább: a Rádió 1 mellett döntöttek

Fotó: Adrián Zoltán/Origo -
Rádió 1 Andy Vajna Vadon Jani Morning Show Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Pénteken 11:30-kor végre kiderült, hol folytatja Magyarország egyik legnépszerűbb reggeli műsora. A korábban megjelent hírek igaznak bizonyultak. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a sok ajánlat közül Rádió 1-et választották, mivel itt ott folytathatják, ahol abbahagyták. 

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri pénteken személyesen jelentette be egy sajtótájékoztatón, hogy merre tovább. A trió sokáig titokban tartotta a dolgot, ám hosszas tárgyalások után végre a sajtó előtt is beszéltek az új lehetőségekről.

Sebestyén Balázs elárulta hol folytatják tovább: a Rádió 1 mellett döntöttek Fotó: Adrián Zoltán/Origo

Sebestyén Blázs elmondta, szerinte nem lehet ma csupán online rádiózni, de azért sok sikert kíván a Class Fm-nek. Elárulta, sok ajánlatot kaptak, mindent meghallgattak. A közszolgálat nem volt alternatíva, bármennyire is szerették volna, arra rögtön nemet mondtak a műsorvezetők. Végül a Rádió 1-et választották, ahogy azt már korábban sejteni lehetett.

"A Rádió 1-et választottuk. Maga a műsor ugyanabban a formában folytatódik. Ezt a garanciát megkaptuk.

A szókimondás megmaradhat, sőt külön kértèk is, hogy maradjon meg ez" - árulta el Balázs a sajtótájékoztatón. Hozzátette, személyesen is egyeztettek Andy Vajnával, tegnap írták alá a szerződést, és

december 5-én már ott kezdik a reggelt a korábbi szerkesztőkkel együtt,

azonban a műsor neve változni fog: Reggeli Show néven hallhatjuk ezentúl a hármast. A névváltoztatásra azért van szükség, mert nem birtokolják a Morning Show védjegyét, de küzdeni fognak érte, megtették a szükséges jogi lépéseket.

A műsor ugyanabban a formában folytatódik, Reggeli Show néven Fotó: Adrián Zoltán/Origo

"A Morning Show továbbra is a mi gyerekünk, a mi szellemi termékünk, amiért küzdeni fogunk"

- mondta Sebstyén Balázs, aki azt is elárulta, hogy az Andy Vajnával folytatott személyes egyeztetés során a TV2 helyzetéről is beszéltek.

A műsorvezető leszögezte, addig tart az együttműködésük a rádióval, míg meghagyják a szabadságukat és ez a szerződésükben is benne van:

amint beleszólnak abba, hogy miről beszéljenek véget ér a munkaviszonyuk.

Ez történt eddig

Hatalmas botrány övezte a Morning Show idő előtti megszűnését. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, óriási lett a felháborodás a Class FM nem teljesen valós tartalmú közleménye után. Azt írták, Balázs nem gyártja tovább a műsort, mert a tévés munkáira akar koncentrálni, de a műsorvezető szerint ez az egész hazugság volt. Balázsék úgy döntöttek, a másnap reggeli Morning Show volt az utolsó, legalábbis a Class FM-en, ami november 19-én szintén elnémult.
Friderikusz Sándornak sem tetszett Bochkorék viselkedésehttp://www.life.hu/sztarok/20161202-friderikusz-sandor-is-felhaborodott-bochkor-viselkedesen.htmlKolléganőjüket sértette meg Bochkor Gábor és István Dani: Bella Gabriellát többször is férfiként aposztrofálták, aki végül elhagyta a stúdiót. Mindenki hallhatta a konfliktust, ami miatt Friderikusz Sándor is kiosztotta a két férfi műsorvezetőt: így nem beszélhetnek egy nővel. TV + SztárokOrigoÉlő adásban alázta meg Bochkor Gábor a kolléganőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161202-bochkor-gabor-bella-gabriellat-az-onindito-elo-adasaban-alazta-meg.htmlÚgy tűnik, Bochkor Gábor megint nem tudta, hol a határ és ezúttal a kolléganőjénél, Bella Gabriellánál ment túl messzire. A konflikusuk állítólag nem újkeletű, de odáig még sosem fajult, hogy Gabi elhagyja a stúdiót. TV + SztárokOrigoHoppá! Na, kire hasonlít VV Gina az új frizurájával?http://www.life.hu/sztarok/20161201-vv-gina-olah-ibolyara-hasonlit-fruruval.htmlA szépség és egészség hetére új frizurát kaptak a villalakók. A legnagyobb változáson VV Gina ment át, frufruval ugyanis egészen másképp fest, mint a luxusbörtönbe költözése előtt. TV + SztárokOrigoItt folytatódik a Morning Show- Sebestyén Balázsék végre elárulják a várva várt titkothttp://www.life.hu/sztarok/20161201-eldolt-a-morning-show-sora-hamarosan-kiderul-hol-folytatodik.htmlRengeteg rajongó lett dühös és szomorú, amikor elhallgatott a Morning Show. A műsor befejezésének körülményei sem voltak teljesen tiszták, a tervezettnél előbb ért véget a leghallgatottabb reggeli adás. A Morning Show jövője eddig kétséges volt, de hamarosan kiderül, hogy folytatják Sebestyén Balázsék. TV + SztárokOrigoElajándékozza pénzének egy részét Miss Universe http://www.life.hu/sztarok/20161130-elajandekozza-penzenek-egy-reszet-miss-universe-bodizs-veronika.htmlA Miss Universe nyertese átvehette fatasztikus nyereményeit. A királynő nem fogja elshoppingolni a pénzét, sokkal jobb helyet talált neki.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzacsvay László humorral kezeli felesége balesetéthttp://www.life.hu/sztarok/20161130-szacsvay-laszlonak-a-humor-segitett-felesege-balesete-utan.htmlNem gyakran nyilatkozik felesége súlyos balesetéről Szacsvay László, amikor mégis kivételt tesz minden alkalommal érződik, mennyire megviselték őt a történtek. Humorral próbál átvészelni minden nehéz időszakot, így kezeli felesége tragédiáját is. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.