Zacher Gábor meghatódott egy vallomástól

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
interjú meghatódás alkohol Zacher Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zacher Gábor tejlesen meghatódott egy interjú közben. 

Szokásosan kezdődött az interjú Zacher Gáborral az egyik tévés beszélgető műsorban. Sorra végig vették a fiatalok alkoholfogyasztási szokásait, Gábor azt is bevallotta, hogy a mostani felnőttek sem voltak más milyenek tini korukban, csak akkor még nem így hívták.

Zacher Gábor teljesen meghatódott Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Határozottan sorakoztatta az adatokat, amikor egyszer csak megjelent egy fiatal lány a stúdióban, akinek minden vágya az volt, hogy találkozhasson a doktor úrral. Kiderült, hogy Zsanett általános iskoláját egyszer nagyon régen meglátogatta Gábor, és a drogfogyasztással kapcsolatban tartott a diákoknak előadást.

Az ott hallott információk annyira megfogták a lányt, hogy ennek hatására elvégezte az Egészségügyi Főiskola egyik szakát. Gábort teljesen váratlanul érték az események, egészen meghatódott a lány őszinte vallomásától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.