Zalatnay Cini betöltötte a 69. életévét: Boldog születésnapot!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta Zalatnay Cini születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cinit a Táncdalfesztiválon ismerhették meg a nézők, de nem amatőr énekesként indult el a versenyen. Komoly zenei előképzettséget kapott és eredetileg operaénekesnőnek szánták, de sajnos egy műtét miatt ez a terv meghiúsult. Fényes karriert futott be, de sajnos az élete sötét fordulatot vett: börtönben is ült az énekesnő.

Zalatnay Cini tehetsége már korán kiütközött, hét évig klasszikus zenét, zongorát és hangképzést is tanult. A szülei nagy álma az volt, hogy lányukból operaénekesnő váljon. Ám egy beavatkozás miatt ez a tervük meghiúsult. Cini mandulaműtéten esett át, de szerencsére teljesen nem kellett lemondania az énekesi karrierről.

Zalatnay Cini operaénekesnek készült Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Komár László viszonylag korán felfedezte az énekesnőt, egy gimnáziumi előadás során bűvölte el őt Cini énekhangja, aki 3 évvel később a Táncdalfesztiválon is feltűnt. Ugyan akkor csak második helyezést ért el, de ez is elég volt ahhoz, hogy megismerje az ország. Később kétszer is megnyerte a versenyt, ennek köszönhetően végérvényesen beindult a karrierje.

Nemcsak énekesnőként tekintettek az akkori fiatalok Cinire, de megjelenésével divatot is teremtett.

A magyarországi előadóművészek közül ő hordott először miniszoknyát, combközépig érő csizmát és a jellegzetes frufrus frizurát.

Zalatnay Sarolta divatikon is volt Forrás: MTI/Tormai Andor

Sokáig volt ő Magyarországon ünnepelt sztár, de az élete sötét fordulatot vett, amikor a Fővárosi Bíróság 36 rendbeli, nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás miatt 3 év szabadságvesztésre ítélte. Októberben volt tíz éve, hogy szabadult, azóta is sokszor szerepelt a magazinok címlapján: anyagi gondjai vagy éppen egészségügyi problémái miatt. Legutóbb pedig lányának nagy bejelentése okozott visszhangot, ugyanis Niki bevallotta, hogy leszbikus.

Elhagyja az országot Zalatnay Cini – Leszbikus lánya miatt teszi

Zalatnay Cini lánya, Niki néhány napja beszélt arról, hogy a saját neméhez vonzódik, és egy jamaicai lánnyal él együtt Londonban. Az énekesnő úgy döntött, meglátogatja a párt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.