Puskás Peti elárulta, hogyan segít karácsonykor a rászorulókon

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
karácsony Puskás Peti Ökumenikus Segélyszervezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony mindenki számára mást jelent, mégis van közös pont: sokan szeretnek segíteni a rászorulókon, ahogy Puskás Peti is. Az énekes édesanyja minden karácsonykor adott, ez az élmény pedig meghatározta Peti gyerekkorát.

Puskás Peti gyermekkorától fogva azt látta a szüleitől, hogy adni jó. Édesanyja mindig összeszedte a már nem használatos ruhákat karácsonykor, és szétosztotta a rászorulók között. "Ez nagyon meghatározta az egész gyermekkoromat" - árulta el az énekes.

Puskás Peti a karácsonyt meghatározó élményéről mesélt Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Puskás Petiben azóta is élénken él ez az emlék, nem tud, és nem is akar tőle szabadulni. Ezért határozta el felnőttként, hogy ő is segít. Az énekes csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezethez, hogy a rászorulók idén is legyen ruhája, étele vagy bármi, amire szükségük van. Az adományozásban persze mindenki részt vehet, aki tud és szeretne segíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.