II. Erzsébet brit királynő Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonnától nem állt távol a humor, ami karácsonykor sem maradhat el. A lázadó énekesnő vicces fotóval ajándékozta meg rajongóit az ünnepekre: II. Erzsébet mellett pózol.

Talán nem is lehetne furcsább párosítást látni, mint Madonnát II. Erzsébettel. Az 58 évesen is lázadó énekesnő a való életben valószínűleg nem tudna jó barátságot kötni a királynővel, de az is biztos, hogy Madonna nem is vágyik rá, viccelődni viszont szeret vele.

Madonna szívesen karácsonyozna II. Erzsébettel Forrás: AFP/Angela Weiss

Az egyetlenegy karácsonyi képen ugyanis, melyet Madonna kiposztolt közösségi oldalán, a királynő mellett pózol a vadóc énekesnő! Természetesen a fotó nem igazi, hiszen ilyen felvétel soha nem készülhetne II. Erzsébetről, de Madonna úgy döntött idén a humoros oldaláról közelíti meg a karácsonyt, ő ezt a vicces képet ajándékozta a rajongóinak.

We Both Wish All of our loved ones a very Merry X-Mas!! !!

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.