Ben Affleck újra szerelmes? Íme a bizonyíték

Forrás: Northfoto -
Ben Affleck szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck és felesége, Jennifer Garner ugyan egy fedél alatt élnek, de úgy tűnik, mégsem sikerült rendbe hozniuk a házasságukat. Ennek egyértelmű bizonyítéka, hogy a sármos színész egy új színésznőbe szeretett bele.

A Live by Night című film premierjére érkezett együtt a két világsztár, Ben Affleck és a csodálatos Sienna Miller. Ez még nem is lenne meglepő, hiszen a két színész közös filmjüket népszerűsítette együtt a premieren. Ami viszont mindenkinek feltűnt, hogy a szokásos egymás mellett mosolygós baráti beszélgetés helyett a sármos sztár gyengéden bújt kolléganőjéhez, és úgy flörtöltek egymással még a vörös szőnyegen is, mint két szerelmes tini.

Ben Affleck újra szerelmes? Forrás: Northfoto

Mindenkinek feltűnt: több van köztük puszta barátságnál.

Úgy tűnik, a maratoni szexjelenet sem szegte kedvét a párnak, vagy talán éppen ez hozta őket össze?

Ben Affleck és Jennifer Garner házassága már jó ideje megromlott, ami a sztár félrelépésével véget is ért. Akkor még az a hír járta, hogy Affleck mindent megtesz annak érdekében, hogy feleségét visszakapja. Úgy tűnt, hogy Jennifer is nyitott a problémáik megoldására, végül mégsem sikerült újra egymásra találniuk. Ugyan még egy fedél alatt élnek a gyerekek miatt, Ben szíve már másért dobog.

Íme a bizonyíték:

Ben Affleck és Sienna Miller Forrás: Northfoto
Megdöbbentő sorozat hírességekről és hasonmásaikról 1. részhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-osszeallitas-a-legnagyobb-sztarokrol-es-megdobbento-hasonmasaikrol.htmlA világon mindenkinek van egy hasonmása, ahogy az egyszerű embereknek, úgy a hírességeknek is. Sorozatukban bemutatjuk, kik hasonlítanak a leginkább az ismert sztárokra! Vigyázat, tényleg megdöbbentő! TV + SztárokOrigoBochkor Gábor idegen nőt fuvarozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170118-bochkor-gabor-a-kozossegi-kozlekedest-nepszerusitette.htmlBochkor Gábor egy idegen nőt furikázott, de nem kell egyből rosszra gondolni. A műsorvezető a közösségi közlekedést szeretné ezzel népszerűsíteni! TV + SztárokOrigoEpres Panni és Benedek Tibor mindig versenyeznek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-epres-panni-es-benedek-tibor-versenyeznek-egymassal.htmlBenedek Tibornak éveken keresztül volt az élete része a versenyzés, ezt a szellemet a magánéletébe is átültette. Feleségével, Epres Pannival mindig versenyeznek egymással, amit kisfiuk is örökölt. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs Vadon Janit szívatja: rábukkant a kollégája elveszett öccsérehttp://www.life.hu/sztarok/20170117-sebestyen-balazs-vadon-jani-elveszett-occsere-bukkant.htmlMióta Balázsnak elstartolt a Facebook-oldala - feladva közösségi oldalakkal szembeni viszolygását -, azóta rendszeresen ugratja kollégáját, Vadon Janit. Újabban műsorvezető társa elveszett öccsét találta meg! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDonald Trumpot egy szuperautó furikázza: még vér is lesz a járgánybanhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-donald-trump-elnoki-autoja-hamarosan-elkeszul-ver-is-lesz-benne.htmlDonald Trump elnöki limuzinja hamarosan kész, és stílusosan 'A szörny' becenevet kapta. Elképesztő felszereltségű lesz az autó, a biztonság kedvéért még vért is szállítanak benne, ha az elnöknek épp arra lenne szüksége! TV + Sztárok--Harry herceg szerelmének testvérét letartóztatták: pisztolyt szorított szeretője fejéhezhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-harry-herceg-szerelmenek-testvere-pisztolyt-szoritott-szeretoje-fejehez.htmlAzzal, hogy Harry herceg barátnője lett, nemcsak Meghan Markle kerül a figyelem középpontjába, hanem a családja is. Most épp Meghan Markle testvére van a címlapokon, mert részegen pisztolyt szorított szeretője fejéhez. Letartóztatták.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.