Alekosz szerint szánkózásból is lehet gyerek

Alekosz Baukó Éva gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez aztán a hír: Alekosz gyereket akar Baukó Évától.

Alekosz és Baukó Éva kapcsolata nem nevezhető mindennapinak. Bár határozottan állítják, hogy a barátságon kívül nincs közük egymáshoz, mégis folyamatosan együtt vannak, együtt terveznek programokat, ahová az Édes élet kamerái is elkísérik őket. Egy ilyen közös szánkózás alkalmával Alekosz egy nagyon meglepő dolgot mondott:

gyereket akarnak Évával.

A legmeghökkentőbb mégsem a gyerekvállalás ténye volt, bár azon is megrökönyödtek a nézők, hanem a hogyan kérdése. Az egykori Való Világ-győztes szerint, ha szánkózás közben meglöködi Évát, abból akár a gyerek is megfoganhat....

Alekosz és Baukó Éva gyereket akarnak Forrás: FB / Baukó Éva

"Láttam férfiakat, nőket szánkózni, akik löködték egymást. Ott gyerek született. Márpedig mi Évával gyereket szeretnénk. Gondoltam, akkor én is fölveszem a löködési technikát, hátha utána vagy abból születik majd egy gyerek" – magyarázta ezt a meglepő dolgot Alekosz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.