Sarka Kata válás Hajdú Péter viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter között eldurvultak az események, a csendes válás mostanra sárdobálássá alakult át. A műsorvezető azonban igyekezett ennek ellenére lényegre törően és röviden reagálni az elmúlt napok történéseire. 

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, Hajdú Péter és Sarka Kata örökre különváltak, olyannyira, hogy a kétgyermekes édesanya már el is költözött a közös otthonból. Arról nem szólt a fáma, hogy miért futott zátonyra a kapcsolatuk, de Kata előszeretettel emlegeti Hajdú állítólagos új szerelmét, miközben önmagáról egyedülállóként nyilatkozik.

Ezt reagálta Hajdú Péter Fotó: Mudra László/Origo

"Apránként kezdtem beadagolni a gyerekeknek, hogy az apjuknak új barátnője van, és idővel nekem is lesz új párom" - mondta Kata korábban, de később kiderült, hogy egy bizonyos B. István udvarol a szexi üzletasszonynak, melyre Hajdú Péter csak ennyit reagált:

"Nem lep meg a hír."

Kata azonban nagyon mellre szívta a műsorvezető megjegyzését, és a közösségi oldalán csúnyán kiosztotta Pétert:

"A (volt) férjem rendszeresen, hónapok óta a fizetett újságírójával (K. Szabolcs) különböző cikkeket írat rólam. Az sem lep meg, hogy próbál rossz színben feltüntetni, hogy leplezze azokat, amiket az elmúlt 10 évben rendszeresen velem tett, mert retteg, hogy kiderül" - írta a posztjában Kata.

"Az utolsó fél évben derültek ki a megcsalások, és amiért én tűrtem különböző dolgokat 9,5 évig, akkor az abban a pillanatban értelmét vesztette" - válaszolta az egyik kommentelőnek.

Ezúttal a 41 éves műsorvezetőn a sor, hogy reagáljon az őt ért számtalan rágalomra. A sztárapuka röviden és tömören ennyit fűzött hozzá az eseményekhez:

Jennifer Lopez és Drake szakítottak?http://www.life.hu/sztarok/20170210-jennfier-lopez-szakitott-szerelmevel-drakkel.htmlBár a legújabb álompár szerelme nem aratott osztatlan sikert a sztárvilágban, ők mégis felvállalták kapcsolatukat. Ám úgy tűnik a nagy boldogságnak, szakítás lett a vége.... TV + Sztárok--Kulcsár Edina feltálalta magát- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170210-kulcsar-edina-elo-sushi-lett.htmlKulcsár Edina mindent bevetett, párja mégis inkább a focit választotta... TV + SztárokOrigoHajós András kevesebb pénzt keres, mint kollégáihttp://www.life.hu/sztarok/20170210-hajos-andras-kevesebb-penzt-keres-kollegainal.htmlHajós András a szabadság híve, éppen ezért nem köti szerződés egyetlen csatornához sem. Ennek megvan a hátulütője is, így ötödannyit pénzt keres, mint kollégái. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi lánya, Bogi milliókat kap a képeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-lagzi-lajcsi-lanyanak-milliokat-fizetnenek-kepeiert.htmlLagzi Lajcsi lánya mindig is szeretett festeni, nemrég pedig kiállítás is nyílt képeiből. Az alkotások igen sikeresek, hiszen Galambos Bogi három festményére millió körüli összegért licitálnak! TV + SztárokOrigoDukai Regina aggódik szerelméérthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-dukai-regina-aggodik-szerelme-epsegeert.htmlDukai Regina aggódik szerelme egészségéért, a focista ugyanis már a harmadik térdműtétén van túl, és komoly felkészülési időszak előtt áll. TV + Sztárok--Lady Gaga bepasizott http://www.life.hu/sztarok/20170210-lady-gaga-uj-pasit-villantott-a-super-bowlon.htmlLady Gaga a Super Bowl szünetében megmutatta meg, ki az új pasijelölt: Christian Carinoval látták romantikázni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.