Sztárpárok, akik 2017-ben jöttek össze: Kiss Ramóna és Selena Gomez is szerelmes

Hamilton Selena Gomez Justin Bieber Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még két hónap sem telt el a 2017-es évből, máris sok mindennek örülhetünk. Ez alatt a néhány hét alatt rengeteg sztár lett szerelmes. Külföldön kicsit sűrűbben talált célba Ámor nyila, de azért olyan magyar híresség is akad, akinek már van kivel ünnepelnie a Valentin-napot. Idén lépett túl végre (reméljük, végleg) Selena Gomez Justin Bieberen, de Kiss Ramóna is párra talált. Nézzük, kik vannak még a listán!

Selena és The Weeknd

Rengeteg időt töltött el Selena Gomez Justin Bieber oldalán. Megszámolni sem lehet, hányszor jöttek össze, majd szakítottak újra, de most úgy tűnik, az énekesnő végleg túllépett egykori szerelmén. A The Weeknd nevű dalszerzővel néhány hete tart a kapcsolatuk, legalábbis ennyi ideje tud róla a nyilvánosság. A pár ugyanis nem híresztelte a viszonyt, a szemfüles paparazzik kapták lencsevégre őket romantikázás közben, és azóta is rajtuk tartják a szemüket!

Selena Gomez és The Weeknd kapcsolata még csak pár hete tart Forrás: Northfoto

Kiss Ramóna és Lékai Máté

Idejét sem tudjuk, mikor volt utoljára kapcsolatban Kiss Ramóna, de egy jó ideig biztosan szingli volt a Barátok közt csinos szereplője. A sztárnak azonban idén már lesz kivel megünnepelnie a Valentin-napot, párja nem más, mint Lékai Máté kézilabdázó. Bár a két sztár még nem vállalta fel a nyilvánosság előtt kapcsolatát, a közeli ismerősök szerint egyértelmű, hogy hosszú távra terveznek.

Kiss Ramóna párja nem más, mint Lékai Máté kézilabdázó Forrás: Facebook/Lékai Máté Hivatalos Rajongói Oldal, Kiss Ramóna

Sofia Richie és Lewis Hamilton

Sofia és Hamilton Forrás: Northfoto

Rengeteg időt tölt mostanában Sofia Richie a Forma-1-es nagyágyúval, Lewis Hamiltonnal. Több mint valószínű, hogy nem csupán baráti találkozásokról van szó, sokkal inkább egy új sztárpárról, akik még nem vállalták fel a kapcsolatukat. Ami késik azonban, nem múlik. Egy idő után felesleges lesz tagadniuk, hogy együtt vannak, sőt, már most is az!

Justin Bieber és Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian és Justin Bieber egy párt alkotnak? Forrás: AFP

Nem először merül fel az a pletyka, hogy Kourtney Kardashian és Justin Bieber egy párt alkotnak. Idén azonban talán tényleg komolyra fordul a kapcsolatuk, annál is inkább, mert az énekes egykori szerelme, Selena Gomez is továbblépett már. Szintén a paparazziknak köszönhető, hogy Bieber és a sztármama kapcsolata nyilvánosságra került, ugyanis lekapták őket egy romantikus vacsora közben. Kourtney ráadásul egy szál melltartóban ment a randevúra, ami ritkán fordul elő, ha csak egy baráttal találkozik az ember.

Diego Luna és Suki Waterhouse

Diego Luna és Suki Waterhouse a mexikói nyaralásukon Forrás: Northfoto

A gyönyörű modell és a Zsivány Egyes sztárja le sem tagadhatnák, hogy egy párt alkotnak, ugyanis lencsevégre kapták őket csókolózás közben. A szerelmesek egy mexikói tengerparton merültek el egymás szájában, de hivatalosan még nem ismerték el kapcsolatukat. Suki Waterhouse és Diego Luna között 12 év a korkülönbség, de nyilván ez egyiküket sem zavarja. A 25 éves szőke szépség egyébként is az idősebb férfiakat szereti, korábban Bradley Cooperrel is randizott, aki 15 évvel volt idősebb nála.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.