Aurelio visszatér a képernyőre

Forrás: Aurelio / Facebook -
Aurelio képernyő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy véget ért a ValóVilág, az egykori nyertes, Aurelio is eltűnt a képernyőről. A bajai sztár a reality esti műsorát vezette, de azóta nem kapott lehetőséget a szereplésre; azonban elárulta, hogy hamarosan visszatér a képernyőre.

A nézők a BeleValóVilág műsorvezetőjeként találkozhattak utoljára Aurelióval, ám ahogy a valóságshow véget ért, ő is eltűnt a képernyőről. Sokáig azonban nem kell nélkülözniük a rajongóknak a ValóVilág hatodik szériájának nyertesét, ugyanis elárulta, hamarosan visszatér a képernyőre.

Aurelio hamarosan újra látható lesz a képernyőn Forrás: Aurelio / Facebook

"Hamarosan visszatérek a képernyőre, de erről még nem árulhatok el többet, különben leszedik a fejem a csatornánál" - mondta Aurelio a Blikknek, és azt is elárulta, hogy addig mivel üti el az idejét. "Folytatom a fogyókúrát, amit már a VV alatt is elkezdtünk, de most sokkal komolyabban. Mindenképpen le szeretnék fogyni, most úgy számoltam, hogy nagyjából tíz kiló az, ami fölösleges rajtam" - mesélte a műsorvezető, akit Győzike annak idején dagadt malacnak titulált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.