Bíróság elé áll Chris Brown bántalmazás miatt

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Chris Brown bántalmazás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Brown exbarátnője azt állítja, hogy a rapper halálosan megfenyegette őt. Nemsokára a vád miatt bíróság elé is állnak. A nő távoltartási végzést kért ellene, mert félti az életét.

Chris Brown a források szerint azzal fenyegette exbarátnőjét, hogy lelövi őt, valamint néhány ismerős szerint a rapper azt mondogatta,

ha a nő nem lehet az övé, akkor senkié se legyen.

Karrueche Trannal, a rapper volt barátnője ezért jelentette őt fel, és kért ellene távoltartási végzést. A rapper emellett állítólag lelökte a lépcsőn a színésznőt, és gyomorszájon is vágta, ami miatt a rendőrség is nyomozott.

Chris Brown bántalmazási ügye bíróság elé kerül Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az ügyből tárgyalás lesz, csütörtökön fog szembenézni Chris Brown és Karrueche Trannal, akik állítólag már felkészültek a szembesítésre. A nő a TMZ információi szerint nagyon komoly tervekkel indul neki az ügynek, azt szeretné elérni, hogy vagy kerüljön börtönbe Chris Brown, vagy 3 évig tartsák őt távol tőle. Tekintve Chris Brown múltját, nem nehéz elhinni róla, hogy erőszakosan viselkedett, de nemsokára kiderül, hogyan dönt ügyében a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.