Medveczky Ilona szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona már betöltötte a 76. életévét, de még mindig bomba formában van, ráadásul a szerelemről sem mondott le. Az igazit várja, a méltó partnerét, addig pedig nem áll kötélnek.

Medveczky Ilona nemrég ünnepelte születésnapját, betöltötte a 76. életévét. A táncművész ennyi idősen is csak úgy ragyog, ami szerinte a szeretettől van. Megtalálta a belső békéjét, teljes harmóniában él önmagával, és ezt az emberek is észreveszik. Ez azt is jelenti, hogy jelenleg nem hiányzik senki az életéből, de ettől még nyitott volna egy új kapcsolatra.

Medveczky Ilona nyitott a szerelemre Forrás: TV2

"A belső békém adja az energiát, és a szeretetem" - mondta a Mokkában Medveczky Ilona. "A szerelem állandóan jelen van az életemben, hol a hivatásomat, vagy a barátaimat illetően. Nyitott vagyok, de én nem keresem. Míg méltó partnert nem találok, addig én nem állok kötélnek. A méltó partnert nem materiálisan értem, hanem szellemileg" - vallotta be Medveczky Ilona, aki nemrég túljutott egy szerelmi csalódáson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.