Visszatér a képernyőre Janicsák Veca

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
TV2 Nagy Duett Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kismamaként tartott egy kis szünetet, de A Nagy Duettben újra a képernyőn láthatja a közönség Janicsák Vecát. Az utóbbi időszakban Veca élete főleg lánya, Emma körül forgott, de a TV2 show-műsorába szívesen beszállt.

"Az anyaság, túlzások nélkül állíthatom, a legcsodásabb dolog a világon. Elképesztő figyelni, ahogy fejlődik, okosodik, szépül a kislányom. Most kezd még csak igazán kibontakozni Emma személyisége. Tele van élénkséggel, szeretettel és bájjal. Szerencsés vagyok, mert jó természetű, könnyed kislány. Boldogság vele minden nap" - nyilatkozta az énekesnő a Blikknek.

Janicsák Veca Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A színpadra három hónappal a kislányom születése után visszatértem, és a nyáron fellépéseket is vállaltam, bár kevesebbet, mint előtte, mert nem szerettem volna, hogy a család rovására menjen a munka. A gyermekvállalással az élet nem áll meg, csak több szervezést igényel. Szerencsés vagyok, mert a közönségem türelmesen és megértően várt, de idén már többet hallhatnak, láthatnak a színpadon és a képernyőn egyaránt, lesznek dalok, és egy lemez is várható a közeljövőben."

"Kevés megkeresésre mondok igent. Olyan műsorokban szeretek feltűnni, ahol mint szakmabeli vehetek részt, és a hangsúly a zenén van.

A Nagy Duett azért érdekes, mert alapjában véve egy szórakoztató műsor, de mégis lehetőséget nyújt arra, hogy legyen egy-két nagyobb pillanatunk, amikor igazán tudunk adni a nézőknek, és ezáltal mi is kapunk. Remélem, minél több lehetőségünk lesz erre!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.