Pumped Gabo szerint VV Evelin dagadt

Forrás: Facebook/Pumped Gabo -
Pumped Gabo VV Evelin VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo életéről és világnézetéről rengeteg dolgot megtudhatunk a valóságshow-jából. A gyúrós srác kendőzetlen őszinteséggel mondja el véleményét mindenről, így haverjai barátnőiről is: VV Evelin szerinte például egyszerűen dagadt. 

Pumped Gabo annak ellenére, hogy évek óta komoly kapcsolatban él, imád csajozni. Haverjaival is csak a nőkről tudnak beszélgetni, ugyan nem mindig szépen. Mivel Gabo számára rendkívül fontos a külső, természetes, hogy a lányoknál is ezt helyezi előtérbe, véleményét pedig kendőzetlen őszinteséggel mondja el barátainak.

Pumped Gabo szerint VV Evelin nagyon dagadt Forrás: Facebook/Pumped Gabo

Így aztán VV Soma is alaposan megkapta a magáét, még akkor is, ha ő Gabo egyik legnagyobb cimborája. Barátja ugyanis egy rövid ideig VV Evelinnel alkotott egy párt – az ő forró pillanataikat a Való Világban követhettük nyomon –, Gabo pedig nincsen jó véleménnyel a lányról.

"Azzal a dagadt Evelinnel voltál együtt, tesó. Tesó, hallod, tiszta dagadt volt"

– mondta el véleményét Gabo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.