Demjén Rózsi kutyája meghalt: a zenész nehezen viseli a veszteséget

halál kutya Demjén Rózsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Rózsi szomorú időket él át, ugyanis egy szeretett társától kell búcsút vennie, mégpedig a kutyájától. 16 évig voltak egymás barátai, nem csoda, ha a zenész nagyon nehezen viseli az elválást.

Letört és szomorú Demjén Rózsi, ami nem is csoda. A zenész egy hű társát gyászolja, akivel 16 évig voltak egymás mellett. Pulikutyáját vesztette el, de nem viseli könnyen a fájdalmat. Mivel Lilla hűséges társa volt, nem egyszerű a búcsú. Természetesen lehetett már számítani arra, hogy a kutyus számára közel a vég, mégis váratlanul érte Demjén Rózsit, hogy nincs többé.

Demjén Ferenc nehezen viseli kutyája halálát Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Ez egy nagyon szomorú nap. Lilla elment. Számítani lehetett rá, hogy ez bekövetkezik, 16 éves volt, mégis nehezen viselem. Rebecca vette észre, amikor reggel kiment, hogy Lilla már nincs velünk. Nem szenvedett, csak már nem mászkált, mert vak volt. Emiatt mindig itt feküdt a nappaliban. Itt, a közelemben. Hiányzik nagyon"mondta a Blikknek a zenész, akinek sajnos sok barátjától, kollégájától kellett búcsút vennie mostanában.

Sarka Kata visszatért az Instagramrahttp://www.life.hu/sztarok/20170322-visszatert-az-instagramra-sarka-kata.htmlSarka Kata néhány hete jelentett be egy igen nagy problémát: valamilyen hiba miatt eltűnt az Instagramról. Nemrég azonban örömhírről számolt be, méghozzá arról, hogy visszatért. TV + SztárokOrigoTorgyán József özvegye elárverezteti volt férje ruháithttp://www.life.hu/sztarok/20170322-torgyan-ozvegye-eladott-ruhakbol-jotekonykodik.htmlTorgyán József özvegye, Marika elárverezteti egykori férje ruháit, és az ebből befolyt összeget jótékony célra fordítja. TV + Sztárok--Feleség lesz Weisz Fanniból?http://www.life.hu/sztarok/20170322-megkertek-weisz-fanni-kezet.htmlIgazi romantikus leánykérésre készült Péter, Fanni azonban annyira ledöbbent, hogy hosszú másodpercekig köpni-nyelni sem tudott. TV + Sztárok--Stohl András mentor lesz az X-Faktorban?http://www.life.hu/sztarok/20170322-stohl-andras-mentor-lesz-az-x-faktorban.htmlBármilyen műsor vezetését meg tudná csinálni Stohl András, de akár zsűrinek is jó lehet. A színész felmondott a Vígszínházban, mert új feladatot kapott, és lehet, hogy ez nem más, mint az X-Faktor. TV + SztárokOrigo"Sokan nem hittek nekem" - Megszólalt Demcsák a férje ítélete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170322-megszolalt-demcsak-zsuzsa-ferje-itelethirdetese-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jogerős ítélet született Demcsák Zsuzsa férjének ügyében. Kimondták, hogy Kiss József testi sértés és rongálás miatt is bűnös. Azóta pedig megszólalt az ügyben a műsorvezető is. TV + Sztárok--Jogerős az ítélet: Demcsák Zsuzsát tényleg verte a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20170322-demcsak-zsuzsat-tenyleg-verte-a-ferje.htmlEbben a régóta húzódó ügyben kedden végre ítélet született. Igaz, a volt férj és ügyvédje fellebbez a Kúriánál. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.