George Clooney meglátogatta 87 éves rajongóját

Forrás: Sunrise UK -
rajongó George Clooney találkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney bebizonyította, hogy nincs nála szuperebb szupersztár: boldoggá tette 87 éves rajongóját. A színész meglátogatta a nénit, aki azt nyilatkozta, hogy a kézfogás után ő soha többé nem mos kezet.

A 87 éves Pat egyszerűen odavan George Clooney-ért, mindig is az volt a legnagyobb álma, hogy találkozhasson a színésszel. Ez az álom nemrég valóra vált, ráadásul Pat születésnapjára időzítették az óriási meglepetést. Ennél nagyobb ajándékot aligha kaphatott volna a néni. A Wish upon a star elnevezésű program által jöhetett létre a találkozó.

Egyszerűen elküldték George Clooney-nak a kérést, a sztár pedig valóra váltott egy álmot.

George Clooney és Pat Forrás: Sunrise UK

"Az járt a fejemben, hogy George Clonney-val fogok kezet. Nem hiszem, hogy valaha is kezet mosok" - nyilatkozta a néni, akinek a színész egy gyönyörű virágcsokrot vitt, kézzel írt üzenettel! "Tudom, hogy a virágok nem tartanak örökké, de a kártya igen, és én megtartom" - mondta Pat, aki hozzátette, hogy erre a napra mindig emlékezni fog. "George Clooney nagyon jóképű, és azt mondta, örül, hogy találkozott velem. Én pedig azt mondtam, hogy feleannyira sem lehet neked öröm, mint nekem találkozni veled" - mesélte élményét Pat a BBC-nek.

Sarka Kata visszatért az Instagramrahttp://www.life.hu/sztarok/20170322-visszatert-az-instagramra-sarka-kata.htmlSarka Kata néhány hete jelentett be egy igen nagy problémát: valamilyen hiba miatt eltűnt az Instagramról. Nemrég azonban örömhírről számolt be, méghozzá arról, hogy visszatért. TV + SztárokOrigoTorgyán József özvegye elárverezteti volt férje ruháithttp://www.life.hu/sztarok/20170322-torgyan-ozvegye-eladott-ruhakbol-jotekonykodik.htmlTorgyán József özvegye, Marika elárverezteti egykori férje ruháit, és az ebből befolyt összeget jótékony célra fordítja. TV + Sztárok--Feleség lesz Weisz Fanniból?http://www.life.hu/sztarok/20170322-megkertek-weisz-fanni-kezet.htmlIgazi romantikus leánykérésre készült Péter, Fanni azonban annyira ledöbbent, hogy hosszú másodpercekig köpni-nyelni sem tudott. TV + Sztárok--Stohl András mentor lesz az X-Faktorban?http://www.life.hu/sztarok/20170322-stohl-andras-mentor-lesz-az-x-faktorban.htmlBármilyen műsor vezetését meg tudná csinálni Stohl András, de akár zsűrinek is jó lehet. A színész felmondott a Vígszínházban, mert új feladatot kapott, és lehet, hogy ez nem más, mint az X-Faktor. TV + SztárokOrigo"Sokan nem hittek nekem" - Megszólalt Demcsák a férje ítélete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170322-megszolalt-demcsak-zsuzsa-ferje-itelethirdetese-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jogerős ítélet született Demcsák Zsuzsa férjének ügyében. Kimondták, hogy Kiss József testi sértés és rongálás miatt is bűnös. Azóta pedig megszólalt az ügyben a műsorvezető is. TV + Sztárok--Jogerős az ítélet: Demcsák Zsuzsát tényleg verte a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20170322-demcsak-zsuzsat-tenyleg-verte-a-ferje.htmlEbben a régóta húzódó ügyben kedden végre ítélet született. Igaz, a volt férj és ügyvédje fellebbez a Kúriánál. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.