Kasza Tibi szerelme, Manker nem számított a lánykérésre: meglepetés volt

Forrás: TV2 -
Darai Andrea Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban kérte meg Kasza Tibi a barátnője, Darai Andrea kezét. A Nagy Duett összes nézője láthatta a romantikus pillanatot, amiről előtte csak három ember tudott. Mankernek nagy meglepetés volt, pedig Tibi szinte mindennap elszólta magát.

Sosem fogja elfelejteni a lánykérést sem Kasza Tibi, sem menyasszonya, Darai Andrea. Élő adásban történt ugyanis, a nagyközönség előtt. Tibi bemutatta a színpadon új számát, a kivetítőn mögötte pedig megjelent a nagy kérdés.

Kasza Tibi élő adásban ereszkedett térdre Forrás: TV2

Andi, azaz Manker először meg sem tudott szólalni. A közönség soraiban ülve csak a könnyeit törölgette. Látszott rajta, hogy egyáltalán nem számított arra, ez az este az egyik legkülönlegesebb lesz az életében.

Manker nagyon meghatódott Forrás: TV2

Nehezen bár, de feljutott a színpadra, ahol Tibi letérdelt előtte, és felhúzta a kezére a gyűrűt. Kiderült, hogy Andi valóban még csak nem is sejtett semmit az egészből, pedig Kasza Tibi nehezen tudta tartani a száját.

Andi egyáltalán nem számított a lánykérésre Forrás: TV2

Annyira béna vagyok, mindennap majdnem ötször elszóltam magam, hogy miért lesz ez egy jó nap, miért várom nagyon.

próbálkoznak a babával, csak sajnos eddig nem sikerült

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.