Újraindul a Morning Show Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrel

Forrás: Facebook/Morning Show -
Stohl András Morning Show Janklovics Péter Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class FM reggeli műsora, a Morning Show új nevekkel erősít: a biztos siker érdekében ismert emberek köszöntik a hallgatókat ezentúl reggelente: Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter lesznek a műsorvezetők.

A Class FM megújítja a reggeli műsorát, a Morning Show-t, mely még Sebestyén Balázsékkal indult el annak idején. Mivel a műsorvezetők azóta a Rádió 1-hez igazoltak, új emberekre volt szüksége a Class FM-nek. A rádió - ami online üzemel - meg is találta a megfelelő személyeket: Pataki Zita, Stohl András és Janklovics Péter lesznek a műsorvezetők. A stáb élőben beszélt rajongóiknak arról, hogy mire számíthatnak ezentúl reggelente a Morning Show-ban.

Velük indul újra csütörtök reggel a Morning Show Forrás: Facebook/Morning Show

Stohl András lesz az, aki mindig mindenről őszintén mondja el a véleményét, Zita az empatikus női oldalt fogja képviselni, míg Péter majd az ő szavaival élve "parasztkodik". Holnap, azaz csütörtök reggel 6 órakor lesz az első adás, játékokkal és meglepetésekkel. "Nagyon komoly ajándékok lesznek, mert amerikai tulajdonsunk rendkívül gazdag, ezért is tudott bennünket megvenni gyakorlatilag" - mondta viccesen Stohl András,

azt viszont leszögezte, hogy nem lesz olyan a Morning Show, mint a régi.

"Mi sokkal koncentráltabban fogunk beszélgetni, mindig lesz egy olyan témánk, amit szeretnénk az elejétől a végéig kivesézni" - árulta el még Stohl.

Berki Krisztián csalódott édesanyjában: nem ment el az eljegyzésükrehttp://www.life.hu/sztarok/20170419-berki-krisztian-csalodott-edesanyjaban.htmlBerki Krisztián és édesanyja kapcsolata nem volt túl felhőtlen. A sztárt leginkább nagymamája nevelte, míg édesanyja dolgozott, de felnőtt korára igyekezett megbocsátani a külön töltött időszakot. Ezúttal azonban az asszony ismét hatalmas fájdalmat okott fiának... TV + SztárokOrigoHolló Márta híradósként tért vissza az ATV-nhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-hollo-marta-hiradoskent-tert-vissza-a-kepernyore.htmlÖt évvel ezelőtt szakított a tévézéssel Holló Márta, pedig 14 éven keresztül dolgozott szerkesztőként az RTL Klubnál. Most viszont visszatért a képernyőre, méghozzá híradósként! TV + SztárokOrigoExek az édenben: Bíró Franciskát nem először láthatjuk a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-exek-az-edenben-biro-franciskat-nem-eloszor-lathajtjuk-kepernyon-vigyel-elben-szerepelt.htmlNem kellett sokat várni arra, konkrétan semennyit, hogy az Exek az édenben című műsorban feltűnjön egy ismerős arc. Bíró Franciska az RTL Klub Vigyél el! című műsorában is megcsillogtatta képességeit fizikai adottságait. TV + Sztárok--Hujber Ferenc és felesége veszekedése miatt rendőrt kellett hívnihttp://www.life.hu/sztarok/20170419-hujber-es-felesege-vitajaba-a-rendorsegnek-is-be-kellett-avatkoznia.htmlHujber Ferenc mostanában nem tökéletes alakítása miatt kerül a címlapokra. Néhány héttel ezelőtt fura istenképzetei miatt foglalkozott vele a sajtó, sokan őrültnek, volt, aki betegnek titulálta a sztárt. Ezúttal pedig egy családi viszály miatt kellett közbeavatkoznia a rendőrségnek... TV + SztárokOrigoSarka Kata és Hajdú Péter volt barátja már nem titkolóznak http://www.life.hu/sztarok/20170419-hajdu-peter-volt-baratja-es-sarka-kata-mar-nem-titkolozik.htmlSarka Kata nem vállalja fel kapcsolatát, bár a közeli ismerősök szerint nem is titkolózik, ezért fotózhatták le már oly sokszor a párt együtt. Legutóbb egy hotelben látták Katát az üzletemberrel, aki Hajdú Péter barátja volt. A műsorvezetőt viszont már nem érdekli a pár, sok boldogságot kívánt nekik. TV + SztárokOrigoTóth Gabi rajongói kiakadtak, hogy szakított Trap kapitánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-toth-gabi-rajongoi-kiakadtak-hogy-az-enekesno-szakitott-trap-kapitannyal.htmlHúsvétvasárnap röppent fel a hír, hogy Tóth Gabi és Trap kapitány kapcsolatának vége. Az énekesnő és exe később videóüzenetben kommentálta a hírt. A rajongóknak azonban nem tetszik, hogy Gabi ismét szingli, sőt... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.