Sarka Kata és Hajdú Péter volt barátja már nem titkolóznak

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata Hajdú Péter
Sarka Kata nem vállalja fel kapcsolatát, bár a közeli ismerősök szerint nem is titkolózik, ezért fotózhatták le már oly sokszor a párt együtt. Legutóbb egy hotelben látták Katát az üzletemberrel, aki Hajdú Péter barátja volt. A műsorvezetőt viszont már nem érdekli a pár, sok boldogságot kívánt nekik.

Sarka Katát már többször kapták lencsevégre egy bizonyos B. Istvánnal, aki állítólag nem csupán egy üzleti partner. Azt beszélik, a férfi Hajdú Péterrel volt kapcsolatban, de Katának is sokat segített, miután az elbútorozott a műsorvezetőtől. Ezt fájlalta annak idején Hajdú Péter, bár Kata akkor még nem vállalta fel a kapcsolatot. Máig sem ismerte el, hogy B. Istvánnal több lenne köztük, mint barátság, de egyre többször lehet őket együtt látni.

Sarka Katának és volt üzlettársának sok boldogságot kívánt Hajdú Forrás: facebook.com/kata.sarka

Legutóbb egy hotelben töltötték egymással az idejüket, de még mindig nem ismerték el, hogy együtt vannak.

Nem szeretnék a magánéletemről beszélni"

a Blikknek
beismert, hogy újra randizik

Hajdú Péter barátnőjéről a kommentelőknek is van véleményükhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-hajdu-peter-baratnojerol-a-kommenteloknek-is-van-velemenyuk-ez.htmlHajdú Péter Spanyolországban töltötte a húsvétot új kedvesével, Eszterrel, akinek pospsijáról is posztolt a minap. A követői persze, ahogy ez lenni szokott, ebben is találtak kifogásolnivalót. TV + Sztárok--Kommentelők kötöttek bele Lilubahttp://www.life.hu/sztarok/20170419-kommentelok-kotottek-bele-liluba-posztja-miatt.htmlLilu Orlandóban a Sea Worldben nézelődött és ezt ki is posztolta az Instagramjára. "Teljesen visszaváltoztam gyerekké...és olyan jó...." -írta, többen azonban belekötöttek a bejegyzésebe. TV + SztárokOrigoVV Gigivel csalta Gáspár Győző Beát http://www.life.hu/sztarok/20170419-vv-gigivel-csalta-gaspar-gyozo-beat-meselte-evelin.htmlGáspár Evelin a Frizbi forgatásán kotyogta ki, kivel lépett félre apja. TV + Sztárok--Így ünnepelték a húsvétot a sztárok: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170418-igy-husvetoztak-a-magyar-celebek.htmlÖsszegyűjtöttük nektek a magyar sztárok legjobb húsvéti fotóit. Így ünnepeltek a hazai hírességek! TV + SztárokOrigoExek az édenben kritikahttp://www.life.hu/sztarok/20170418-exek-az-edenben-kritika-az-elso-adas-elott.htmlMár csak órák kérdése és elindul a Viasat3 legújabb valóságshow-ja, az Exek az édenben. Vigyázat, spoilerezünk! TV + SztárokOrigoKylie Minogue és András yorki herceg egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20170418-kylie-minogue-andras-yorki-herceggel-kavar.htmlBizonyos hírek szerint Kylie Minouge és a brit királynő másodszülött fia összeszűrték a levet. A legérdekesebb a hírben az, hogy egyelőre a Buckingham-palota sem cáfolta az állítást. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.