Cserpes Laurát hamarosan újabb szerepben láthatjuk

Forrás: Instagram/cserpeslaura -
Cserpes Laura Gyurta Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 esztendős Cserpes Laura, aki odavan párjáért, Gyurta Daniért, az Orfeum színpadán mutatja be először Bakelitszerelem című koncertjét, amelyen a honi televíziós táncdalfesztiválok legszebb korszakának szerelmes dalait gyűjtötte csokorba.

Az énekesnő egy hónappal ezelőtt a közösségi oldalán jelentette be, szerda este debütál új műsorával, amely teljes egészében a szerelemről szól – írja a Blikk.

Gyurta Dani és Cserpes Laura Forrás: Instagram/cserpeslaura

"Ha a nyári naplementét nem is tudjuk reprodukálni, de a hangulatot biztosan újrateremtjük – mondta Laura, aki Máté Péter, Cserháti Zsuzsa és Kovács Kati slágereit is fogja majd énekelni. Elképzelhető, hogy az énekesnővel olimpiai bajnok úszó barátja, Gyurta Dani is ott lesz az érzelmes éjszakán. A héten Laura is a lelátóról szurkolt Daninak, aki végül három aranyérmet nyert az úszók országos bajnokságán Debrecenben.

Interjú Bódi Sylvivelhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-interju-bodi-sylvivel-az-exek-az-edenben-musor-kapcsan.htmlA nemrégiben indult Exek az édenben valóságshow háziasszonya, Bódi Sylvi mesélt a Life.hu-nak a műsorvezetésről, saját exeiről és arról, mi hiányzik neki leginkább Magyarországról, a hétköznapokból. TV + Sztárok--Cserpes Laurát hamarosan újabb szerepben láthatjukhttp://www.life.hu/sztarok/20170423-cserpes-laura-hamarosan-ujabb-szerepben.htmlA 28 esztendős Cserpes Laura, aki odavan párjáért, Gyurta Daniért, az Orfeum színpadán mutatja be először Bakelit szerelem című koncertjét, amelyen a honi televíziós táncdalfesztiválok legszebb korszakának szerelmes dalait gyűjtötte csokorba.TV + Sztárok--Dráma Pumped Gabóéknál: Ági nem bocsát meghttp://www.life.hu/sztarok/20170423-pumped-gabonak-nem-bocsat-meg-agi.htmlNincs bocsánat Pumped Gabónak, és nem lesz hétfőn este sem. TV + Sztárok--Mádai Vivien három műszakban áll helyt egyszerrehttp://www.life.hu/sztarok/20170423-madai-vivien-harom-muszakban-dolgozik.htmlMiközben Mádai Vivien A Nagy Duettben tündököl, váratlanul a TV2 Mokka műsorvezetői székében találta magát. Pihenés helyett pedig otthon várja a harmadik műszak is, méghozzá a családanyai teendők. Vivien nem tagadja, hogy olykor szinte összeesik a fáradtságtól, mégis élvezi a pörgést. TV + SztárokOrigoVoksán Világ mellei alig fértek rá erre a szelfirehttp://www.life.hu/sztarok/20170423-voksan-vilag-brutalis-dekoltazsa.htmlVoksán Virág, akinek kebleitől már korábban is felrobbant az internet, újabb brutális fotót posztolt Instagram-oldalára. TV + Sztárok--Így fest Majka, amikor másnaposan próbál eleget tenni szülői kötelességénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170423-majka-masnapos-egy-las-vegasi-buli-utan.htmlAhogy arról korábba a Life.hu beszámolt, Majka, Dundika és a csemetéik egy ideje a tengeren túlon nyaralnak. A sztárpár rengeteg édes képet közzétesz a gyermekeiről, a TV2 műsorvezetője pedig arról is beszámolt, milyen, amikor éppen másnapos. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.