A 77 éves Al Pacino és a 38 éves barátnője - Fotó!

Forrás: Northfoto -
Lucila Sola Al Pacino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korunk egyik legnagyobb színésze, Al Pacino nemrég töltötte be a 77. életévét, de még mindig tudja, mitől döglik a légy. Modell barátnője 39 évvel fiatalabb nála, és úgy turbékolnak, mint a fiatalok!

Al Pacino tehetsége sokkal fontosabb, mint a kora, de nemcsak emiatt szeretik őt még 77 évesen is a nők. A legendás színész ugyanis azt is tudja, hogy mitől döglik a légy. Nem véletlen, hogy a 39 évvel fiatalabb modell barátnője teljesen odáig van érte, és még mindig úgy turbékolnak, mint a fiatalok.

Al Pacino és Lucila Sola Forrás: Northfoto

A színész születésnapját is a gyönyörű Lucila Solával ünnepelte a tengerparton, romantikus pillanataikat a lesifotósok örökítették meg. Al Pacino a nő minden mozdulatára figyelt, lehet, hogy éppen ez a titka, de valamit nagyon jól csinál, hiszen majdnem 8 éve vannak már együtt a bombázó modellel. A róluk készült tengerparti fotókat itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.