Sebestyén Balázs ellen pert indított a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt

Michael McNutt Reggeli Show Morning Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs vége Sebestyén Balázs és volt rádiója háborújának. A Class FM tulajdonosa, Michael McNutt ugyanis pert indított Balázs ellen, mert szerinte a Reggeli Show neve és logója a Morning Show koppintása.

Még mindig tart a vita Sebestyén Balázs és a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt között. Főként a Morning Show neve és logója a téma, ami a rádió tulajdonosának a birtokába került. Mint kiderült, Sebestyén Balázs egy barátja védette le annak idején, és ő adta el McNuttnak. Mivel ezt a nevet nem használhatták Balázsék, ezért új műsorukat Reggeli Show névre keresztelték, ami Michael McNutt szerint koppintás. Perbe is fogta ezért Balázst.

Sebestyén Balázst perbe fogta volt munkaadója Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Meg kell érteni, hogy a Morning Show egy brand, amit nekem meg kell védenem.

„a Morning Show minden részletét lemásolja a célja érdekében (...), arra törekszik, hogy megtévessze a fogyasztókat, és elhitesse velük, hogy a Reggeli Show azonos a Morning Show-val"

McNutték a bíróságtól azt kérték, hogy kötelezze Balázst egy bocsánatkérésre nyilatkozatban,

valamint hogy öt napon keresztül minden adás elején olvassa be a védjegybitorlást megállapító ítéletet, amennyiben megszületik a határozat. Szerintük rosszhiszeműen próbálta megszerezni a nevet, és mivel ez nem sikerült, egyszerűen lefordította Reggeli Show-ra. "Azonnali jogorvoslatra számítunk. A bíróságnak 30 napos várakozási ideje van, reméljük, minél hamarabb érdemi döntés születik, és a Reggeli Show-nak logót és nevet kell változtatnia"mondta a Blikknek dr. Mangoff Péter, a Class FM ügyvédje. Balázs szerint McNutt az ő hátukon akar felkapaszkodni.

McNuttnak üzenem, hogy hazudozás helyett inkább utalja el a stáb utolsó fizetését,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.