Rég elfeledett gyereksztárok - Emlékszel rájuk?

Forrás: AFP, Getty Images -
Danica McKellar Zac Efron Dakota Fanning Taylor Momsen Haley Joel Osment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárok, akik gyerekként lettek híresek. De vajon hogy néznek ki ma, és merre sodorta őket az élet? 

Danica McKellar

Emlékeztek a Wonder Years című sorozat Winnie Cooperére? A gyerekként híressé vált lány sorra hódította meg a fiúk szívét szerte a világban, de össze is törte őket, mikor Winnie és Kevin egymásra találtak a sorozatban. Érdekesség, hogy a tinilány valóban akkor csókolózott életében először, a kamerák előtt.

Azóta a színésznő felnőtt, ráadásul már édesanya is. Danica igyeszik egyensúlyt tartani a színészet és a család között, ráadásul emellé még könyveket is matematikából. Az a célja, hogy megszerettesse ezt a nehéznek tűnő tantárgyat a gyerekekkel.

Danica McKellar Forrás: Northfoto, Getty Images

Zac Efron

A High School Musical szexi tinisztárjára minden lány emlékszik. Troy Boltonként hamar belopta magát a csajok szívébe, és ez azóta sem változott. A fiúnak komoly karrierje lett, számos produkcióban szerepelt, és omladoztak utána a nők. Ez azonban meg is nehezítette Zac életét, aki később alkohol-problémákkal és pszichés gondokkal is küzdött a reflektorfény hatására.

A nehézségeket azonban átvészelte, és azóta is színészként keresi a kenyerét. Legközelebb az új Baywatch filmben láthatjuk majd Dwayne Johnson mellett.

Zac Efron Forrás: Getty Images, AFP

Dakota Fanning

Ő volt "minden" filmben a kislány. 8 éves korában kapott először díjat a filmes szerepléseiért, és azóta már számos tévés produkcióban láthattuk: 23 éves korára már maga mögött tudhatott 37 filmet és 14 tévéműsort. Aki esetleg régebben nem követte, az a Világok harca című filmből biztosan emlékszik rá.

Jelenleg is színészkedik, pillanatnyilag három filmen dolgozik: Oceans Eight, The Bell Jar és a The Postcard Killings, vagyis hamarosan újból mozivásznon láthatjuk.

Dakota Fanning Forrás: Getty Images

Taylor Momsen

Bizonyára mindenki emlékszik még a Grinch című film cuki Cindy Loujára. A hirtelen jött hírnevet meglovagolva számos nagyszabású produkció castingján vett részt, és nem kellett hozzá sok, hogy ő kapja meg a Kémkölyök 2. szerepét, ráadásul kis híján Hannah Montanát is ő játszotta.

A fiatal lány később modellkarrierbe kezdett, és szép eredményei vannak, de később rádöbbent, hogy számára a zene az igaz szerelem. Megalapította a The Pretty Reckless nevű bandáját és ezzel együtt megtalálta az életútját is. A harmadik lemezük kiadásán dolgoznak, és sorra koncerteznek a világban.

Taylor Momsen Forrás: AFP, Getty Images

Haley Joel Osment

Leghíresebb szerepe az 1999-es Hatodik érzék című film, melyben egy médiumot alakított. De nem ez az egyetlen híres film amiben felbukkant, hiszen 1994-ben a Forrest Gump című sikerfilmben is láthattuk.

2006-ban azonban autóbalesetet okozott kábítószer befolyásoltsága alatt, amely miatt rehabilitációra és pénzbírságra ítélték a fiút. Ez nem tett jót a karrierjének, de ahhoz mindenképpen kellett, hogy visszatérítse Haley-t a helyes irányba. Nemsokára újabb sorozatokban is láthatjuk majd szerepelni.

Haley Joel Osment Rég elfeledett gyereksztárok - Emlékszel rájuk? Forrás: Getty Images

Disney-sztárok akkor és most – Felismered az egykori gyerekszínészeket?

Emlékeztek még azokra a Disney-sorozatokra, amelyeknek köszönhetően rengeteg tehetséges színészt és énekest ismerhettünk meg? Így néztek ki akkor, és így festenek ma: galéria!
Magyar sztárok, akik felhagytak a sztárélettel: Kapócs Zsókától Klausmann Viktorighttp://www.life.hu/sztarok/20170428-magyar-sztarok-akik-felhagytak-a-sztarelette.htmlA sztárok élete csupa csillogás – ezt gondolja legalábbis sok hétköznapi ember. Mégis vannak olyan közszereplők, akik maguk mögött hagyják a celebséget, és inkább visszavonulnak. Hétköznapi foglalkozást választanak, és a nyilvánosságtól elvonultan élnek. Így tett Kapócs Zsóka is, aki most lakberendezőként dolgozik, Klausmann Viktor pedig a strandján dolgozik. TV + Sztárok--Sztárok, akik hírességekkel vesztették el a szüzességükethttp://www.life.hu/sztarok/20170424-sztarok-akik-hiressegekkel-vesztettek-el-a-szuzesseguket.htmlA szüzesség elvesztése a sztárok életében is egy olyan momentum, amit soha nem fognak elfelejteni, többen meg is osztották az első élményüket. A legnagyobb hírességek közül sokan egy másik sztárral feküdtek le életükben először. Beyoncé sem akárkivel volt együtt első alkalommal, de Selena Gomez és Joe Jonas is egy másik celebnek adták a szüzességüket. Brooke Shields hisztirohamot kapott az első együttlét után, de nem csak neki voltak érdekes élményei. TV + SztárokAFPÍgy mulattak a sztárok a Coachella fesztiválon: fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20170422-igy-mulattak-a-sztarok-a-coachella-fesztivalon-fotogaleria.htmlA Coachella fesztiválon tényleg mindenki ott van, aki számít, vagy legalábbis bizonyos körökben számít. Idén sem volt ez másképpen. TV + SztárokOrigoSztárok emlékezetes aranyköpéseihttp://www.life.hu/sztarok/20170406-sztarok-vicces-aranykopesei.htmlNéha mindenki tud olyat mondani, amitől mások a hajukat eldobják – ez az ismert emberekkel is előfordul. Íme, a legütősebb aranyköpések, amelyek mind sztárok szájából hangzottak el. TV + Sztárok--Sztárok, akik túltolták a luxusthttp://www.life.hu/sztarok/20170412-tulzott-luxusban-elo-sztarok.htmlNem véletlenül szokták mondani, hogy a túlzott luxus könnyen magával ragadja az embert. Íme, néhány sztár, akik láthatóan nem veszik már észre, hogy mennyi felesleges hülyeségre szórnak ki elképesztő összegeket. TV + Sztárok--Ezzel foglalkoztak a magyar sztárok mielőtt híresek lettek: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170404-ez-volt-madai-vivien-es-varkonyi-andrea-nyari-munkaja.htmlA Micsodanők! Várkonyi Andreával című műsorban ismét lehullott a lepel néhány olyan titokról, amiről korábban még sosem hallhattunk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.