John Travolta titok Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt titok derült ki Diana hercegnő és John Travolta kapcsolatáról. 

Paul Burrel, a hercegnő egykori bizalmasa időnként szaftos információkat csepegtet Diana múltjából. Nemrég egy ez 1985-ben készült fotóval kapcsolatban fedett fel titkokat.

A felvétel a Fehér Házban készült Ronald Reagan elnöksége alatt egy bál alkalmával. A képen az látható, ahogy Diana hercegnő John Travoltával táncol. A képen ugyan mindketten mosolyognak, azonban kiderült, hogy Diana vidámsága egyáltalán nem volt olyan őszinte, mint ahogy mi gondoltuk.

Íme a híres fénykép, melyen Diana és Travolta táncolnak Forrás: Pete Souza

"Nancy és Ronny Reagan találta ki, hogy a sajtó fotózza le, Diana és Travolta táncát, nem ők találták ki. A hercegnő akkor azt mondta nekem: 'Valójában nem szerettem volna vele táncolni. Én szívesebben táncoltam volna Mikhail Baryshnikovval. Mert ő az én hősöm. John Travolta egy úriember volt, de nem őt választottam" - írta meg a HelloMagazine.

Óriási hiba: előkerültek Diana hercegnő titkos orvosi leletei

Egy nagyobb cég irodájában bukkantak rá Diana hercegnő és Károly herceg bizalmas orvosi dokumentumaira, amik évek óta lehettek ott egy dossziéba fűzve! Valaki óriási hibát vétett. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.