Forró csókot adott műsorvezető-társának Monica Bellucci

szexi Monica Bellucci ceremóniamester Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monica Bellucci a 70. alkalommal megrendezett Cannes-i filmfesztivál ceremóniamestereként olyat tett, amitől mindenki szája tátva maradt: kérdés nélkül megcsókolta a műsorvezető-társát. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, tegnap kezdetét vette a Cannes-i filmfesztivál. A megnyitón a közönség nagy tapssal fogadta a zsűrielnök Pedro Almodóvar spanyol rendezőt, aki a testület nyolc tagja gyűrűjében vonult fel a Fesztiválpalota vörös szőnyegén.

A ceremóniamester, Monica Bellucci pedig csodálatosan festett. A híres színésznő nyolcadik alkalommal vett részt a neves eseményen, és már másodszorra ő az est záróeseményének háziasszonya.

Íme a pillanat, amiről mindenki beszél Forrás: AFP/Valery Hache

De kivéletesen nem csak a szépségével hívta fel az emberek figyelmét: műsorvezető társát, Alex Lutz-ot egy váratlan pillanatban elkapta, és erotikus filmekbe illően csókolta meg a színpadon.

A férfi láthatóan nem ellenkezett, sőt, hagyta, hogy az 52 éves sztár rongybabaként rángassa őt egy világ szeme láttára - írta meg a DailyMail.

Monica Bellucci terhes, vagy csak előnytelenül öltözött?

Monica Bellucci még most is igazi szexszimbólum, pedig már 52 éves is elmúlt. A legutóbbi megjelenésén is gyönyörű, de a pocakja gyanúsan gömbölyödik. Vajon csak előnytelen ruhát vett fel, vagy gyermeket vár a színésznő? Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.