Jennifer Lawrence Katy Perry Demi Lovato Madonna Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha a legnagyobb hírességek performanszaiba is becsúszik egy-egy baki, amit nem lehet elsunnyogni a nyilvánosság elől. Ezek a sztárok hatalmasat estek, ráadásul még kép is készült a cikis pillanatokról. 

Katy Perry

Rendkívül kellemetlen helyzetbe került Katy Perry a Latin America MTV Awards színpadán 2008-ban. A szexi híresség éppen egy hatalmas rózsaszín tortába készült beleugrani, ami a performansz része lett volna, ehelyett azonban csúnyán elesett.

Katy Perry hatalmas esése Forrás: Getty Images/Kevin Winter

Az énekesnő először nagyon megilletődött, majd hatalmas nevetésben tört ki, ezt követően pedig desszertcsatába kezdtek a gitárosával.

Forrás: Getty Images

Jennifer Lawrence

Nem tudjuk elfelejteni Jennifer Lawrence nagy napját, amire valószínűleg ő is emlékezni fog, míg él, erre pedig két jó oka is van: egyrészt azért, mert 2013-ban a legjobb színésznő kategóriában kapott szobrocskát, ami egy feledhetetlen emlék minden színész számára.

Azonban nem sikerült oly kecsesen átvenni a díjat, mint szerette volna, ugyanis a színpadra igyekezve megbotlott a hatalmas szoknyájában, és egy világ szeme láttára vágódott neki a lépcsőnek. Nyilván roppant kínos volt az eset, de szerencsére Hugh Jackman a bajba jutott szépség segítségére sietett.

Madonna

A popkirálynő már több alkalommal is balesetbe keveredett a színpadon, de van egy kedvenc esetünk, ami mindennél viccesebbre sikeredett. Az énekesnő a 2015-ös Brit Awards színpadán adott koncertet. A műsor része volt, hogy földön hempergő férfiakon átgyalogolva énekelt, ekkor azonban váratlan esemény történt:

Az egyik ördögnek öltözött táncos beleakadt az énekesnő palástjába, és magával rántotta Madonnát, aki nem tudott mást tenni, csak tehetetlenül zuhanni. Tudomásunk szerint szerencsére nem történt komoly baja.

Heidi Klum

A szexi szupermodell a 2008-as Emmy-díjátadon került cikis helyzetbe, amit szintén nem lehet elfelejteni. Heidi éppen Tom Bergeron karjaiba próbált beleomlani, aminek az lett a vége, hogy kicsúszott a lába, és a földre zuhant.

Bergeron arca úgy fest, mintha kissé élvezné a nem mindennapi helyzetet, ugyanis ahelyett, hogy felsegítette volna Heidit, hosszú másodpercekig csak állt, és mosolygott. A 43 éve szépség rosszul ért földet, ezért csúnyán megütötte a jobb combját. A fotón jól látható, hogy fájlalja a lábát, de ha minden igaz, nagyobb sérülést nem szenvedett.

Heidi Klum és Tom Bergeron rosszul elsült performansza Forrás: Getty Images

Demi Lovato

Demi Lovato többször is belecsöppent már szerencsétlen balesetekbe. 2015-ből például több esetről is tudunk. Az egyik alkalommal a júliusban megrendezett Kiis FM's Cool For The Summer' Pool Partyn sikerült elesnie. A medencés buli hátránya, hogy a víz miatt igen csúszóssá válik a talaj, ennek esett áldozatul Demi is.

A másik alkalommal a Madison Square Gardenben rendezett Jingle Ball partin esett egy hatalmasat, és kétségbeesetten kapálózott a földön, amíg valaki a segítségére nem sietett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.