A PAPPA PIA betétdala csendül fel A Nagy Duett végső döntőjében

Forrás: EVA/Eva -
Csipa Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár bulifilmjének betétdala csendül fel A Nagy Duett végső döntőjében.

Mádai Vivien és Csipa vasárnap a magyar PAPPA PIA zenés vígjáték egyik slágerével, a „Zene nélkül mit érek én" című örökzölddel is színpadra lép majd a TV2 showműsorában. A duó a verseny során már számos előadásával felrobbantotta a színpadot, legyen szó akár rock, török vagy mulatós dalról.

Mádai Vivien és Csipa Forrás: EVA/Eva

A páros ezúttal a magyar dal mellett német és angol nyelvű slágerrel is készül a döntőre.

"Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy mi kapjuk a „Zene nélkül mit érek én" című Máté Péter dalt. Egyrészt imádom a retro dalokat, másrészt a PAPPA PIA-t is nagyon várom az előzetes alapján. Kár, hogy abban nem énekelhettem" - viccelődött Vivi a próba alatt. A műsorvezető azt is elmondta, hogy sok barátja szerepel a filmben, amit a nyár legszórakoztatóbb magyar alkotásaként harangoztak be.

A Csupó Gábor által rendezett PAPPA PIA-ban az ikonikus dalt Ostorházi Bernadett és Szabó Kimmel Tamás énekli, akik mellett többek között Stohl András, Nagy Feró és Dobó Kata is szerepet kapott.
A vasárnapi Nagy Duettben, a sláger mellett eddig nem látott képkockák is feltűnnek majd az augusztusban érkező filmből.

Molnár Andi bikinis fotóival borzolja a kedélyekethttp://www.life.hu/sztarok/20170603-molnar-andi-bikiniben.htmlEgymás után érkeznek a magyar celebcsajok dögösebbnél dögösebb bikinis fotói. Ebből persze Molnár Andi sem maradhatott ki.TV + Sztárok--Hajdú Péter csemetéivel bringázikhttp://www.life.hu/sztarok/20170603-hajdu-peter-gyerekeivel-biciklizik.htmlHajdú Péter, akinek korábban fényűző törökbálinti otthonába is betekinthettünk, megmutatta, mivel töltötték az időt Noncsival és Dávidkával.TV + SztárokOrigoElolvadunk Liptai Claudia és Pataki Ádám szerelmes fotójátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170603-liptai-claudia-es-pataki-adam-szerelmes-foton.htmlAhogy azt megígérte, Liptai Claudia továbbra is minden nap feltölt egy fotót az Instagram-oldalára. A mainak kifejezetten örülünk! TV + Sztárok--Tolvai Reni fagyizni ment...http://www.life.hu/sztarok/20170603-tolvai-reni-fagyizik.htmlAz énekesnő fagyizni ment, és arról készített egy gifet, miként nyalja a gombócokat...TV + SztárokOrigoKiderült, Herrmann Dóra a TV2 új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170603-herrmann-dora-a-tv2-uj-meteorologusa.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, új, dögös műsorvezetővel erősít a TV2. Most pedig az is kiderült, ki ő. TV + Sztárok--Janicsák Veca: Kornél nagyon fog hiányozni!http://www.life.hu/sztarok/20170603-janicsak-veca-es-simon-kornel-joban-lettek.htmlKözeleg A Nagy Duett fináléja, holnap este kiderül, melyik sztárpár nyeri a TV2 műsorát. Akik alulmaradnak, azok sem fognak csüggedni, hiszen csodálatos barátságok köttettek, melyek nem szakadnak meg a show végeztével.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.