Németh Kristóf minden pénzét kockára teszi

Forrás: Polyák Attila / Origo -
Németh Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf kemény éven van túl, de elmondhatja, hogy valóra váltotta az álmát. Megalapította ugyanis a saját színházát. Nem titok, hogy emiatt tönkrement a kapcsolata, és mélyen a zsebébe is kellett nyúlnia, hiszen saját pénzét ölte a vállalkozásba.

"Az elmúlt egy évben mindent annak rendeltem alá, hogy összejöjjön ez a projekt, rengeteg lemondással járt. Szinte minden színházi felkérést visszautasítottam, és komoly anyagi vonzata is van a történetnek. Ez egy egyszemélyes vállalkozás, nagyon sok pénzt raktam bele. Mivel a pontos részletek üzleti titok részét képezik, csak annyit árulhatok el, hogy a teljes befektetés hetven százaléka saját forrás" -írja a Blikk.

Németh Kristóf Forrás: Polyák Attila / Origo

Németh Kristóf karnyújtásnyira jár a céltól, amelyet a magánélete is megsínylett, két év után szakított táncművész kedvesével, Judittal.

"Elsodródtunk egymás mellől. Engem lefoglalt a színházalapítás, Jucit pedig a próbák, előadások tengere. Amióta ezt észleltük, minden erőnkkel megpróbáltunk a közös jövőnkért együtt tenni, de sajnos elfogyott az erő" - nyilatkozta korábban a színművész.

Németh Kristóf és Juci Forrás: Facebook/Németh Kristóf

Kristóf tavaly októberben hagyta el a Játékszínt, amelynek éveken keresztül az ügyvezető igazgatója volt. Úgy tudni, nézeteltérése támadt a többi tulajdonostárssal, ezért döntött úgy, hogy továbbáll.

"Eldöntöttem, igazgatóként nem közösködöm tovább! Ez egy ilyen szakma, itt versenytársak, ellenlábasok vannak, el kell fogadni. A kérdés az volt, vannak-e olyan barátaim, akik kitartanak mellettem. Kiderült, hogy igen, úgyhogy most az a feladatom, hogy akik az elmúlt években közel álltak hozzám, azoknak munkát adhassak. A magánszínház az Uránia Nemzeti Filmszínházban kezdi meg a működését, de emellett a Stefánia Palotában is játszunk majd, és partnerünk még a Fővárosi Nagycirkusz, valamint a gödöllői Művészetek Háza is – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.