Cserpes Laura is bikinire vetkőzött - Fotó!

Forrás: Facebook -
Cserpes Laura bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb sztár mutatta meg észvesztő idomait bikiniben, és lassan egyre többen fogják, hiszen elkezdődött a nyár. Cserpes Laura is nekivetkőzött.

Itt a nyár, így egyre több celeb szabadul meg a ruháitól, hogy a vízben hűtse le testét a forró időben. Már sokan meg is örvendeztették rajongóikat egy-egy szexi, bikinis képpel, de még legalább ilyen sokan - ha nem többen - vannak, akik eddig nem mutatták meg magukat a sokat takaró ruhák nélkül.

Cserpes Laura mindig megörvendezteti rajongóit fürdőruhás képekkel Forrás: Facebook

Szerencsére Cserpes Laura nem várt sokáig a fürdőruhás fotóval, a hétvégén ő is levetkőzött és megmutatta, milyen dögös idomokkal rendelkezik. Az énekesnő ráadásul nem is akárhol fotózkodott, hanem egy fán. Laura persze nemcsak a bikinis fotóit szokta közzétenni, azt is megmutatja, hogyan telik a szombat estéjük párjával, Gyurta Dániellel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.