színésznő műsorvezető mozi Peller Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna életét most szinte 100%-ig a munka tölti ki. Emellett jóformán semmire nincs ideje, alváshiányban telnek a mindennapjai, és van olyan program is, amire már évek óta nem került sor a magánéletében. 

A Budapesti Operettszínház tagja nem mindennapi ritmus szerint él: hajnal 4-kor már csörög az óra, hiszen az RTL Klub reggeli műsorának is házigazdája, férjével, Mikivel együtt. Az adást követően az aktuális színházi darabján dolgozik, esténként pedig színpadon van.

"Rengeteg támadást kapok emiatt, de mindenki életében vannak olyan időszakok, amikor feszítettebb a tempó. Nem hittem volna, hogy ilyen kevés alvással is ki lehet bírni egy napot. Hajnalban tele vagyok energiával, este pedig annyira felpörget a színház, hogy elaludni is alig sikerül" - mesélte Anna.

Peller Anna és Lukács Miklós jóval kevesebb időt tölt kettesben, mint amennyit szeretnének

A sztáranyuka azt is bevallotta, hogy a 2-3 órás éjszakai alvások miatt délutánonként előfordul, hogy a próbák közti szünetben alszik egy keveset a színházi öltözőben, mert a kislányával tölthető értékes időt semmiképp sem szeretné alvással tölteni.

Sajnos azonban még így is vannak olyan programok, amelyekre egyáltalán nem marad ideje. A férjével például már nagyon régóta nem csavarogtak kettesben, ez pedig hiányzik Annának.

"Nagy álmom, hogy a férjemmel eljussunk végre egy moziba. Utoljára akkor voltunk, amikor Annabella még a pocakomban lakott, tehát lassan 4 éve" - írta meg a Story.

Peller Anna megmutatta mesés otthonát: videó a lakásról!

A sztár nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, hiszen elmondása szerint ezzel is meg szeretné óvni a családját. Most azonban mégis bekukkanthattunk Annék meghitt otthonába: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.