Lily Allen énekesnő szerint 150 ember halt meg a londoni tűzvészben

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
tűz London Lily Allen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen leégett egy londoni toronyház, a 27 emeletes épület egyetlen lakása sem maradt egyben. Hivatalos információk szerint eddig 17 áldozata van a tűzvésznek, de Lily Allen énekesnő szerint ez a szám sokkal közelebb áll a 150-hez!

Szörnyű tragédia történt egy londoni toronyházban: a 27 emeletes épület teljesen kiégett. A tűz az alsóbb emeleteken alakult ki, és pillanatok alatt elborította az egész toronyházat. A szemtanúk beszámolói megdöbbentőek, sokan vallották, hogy sosem felejtik el emberek és gyerekek szívszorító sikolyait!

Óriási tragédia a londoni tűzvész Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A halálos áldozatok száma 17, legalábbis egyelőre, de ez a szám valószínűleg jóval megugrik majd, ha a romokat is sikerült feltárni. Lily Allen énekesnő is kint volt, hogy segítsen, és felháborodott az áldozatok számának kommunikálásán.

Ő ugyanis sokkal több halottról tud.

Lily Allen szerint többen haltak meg a toronyházi tűzben Forrás: AFP

Egy élő interjúban fakadt ki a sztár, és elmondta, soha nem látott még egész életében olyat, mint ez a borzalmas tragédia, és azt sem tapasztalta eddig, hogy ilyen mértékben próbálnak hazudni az áldozatok számáról.

Sajnálom, de ahogy hallom az emberektől, ez a szám sokkal közelebb van a 150-hez, és sokan közülük gyerekek!"

Mirror

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.