Vitányi Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitányi Judit, aki korábban azt nyilatkozta, szingli, de cseppet sem magányos, megmutatta csodás alakját a nézőknek.

Most végre láthatjuk azt, amit a híradóban az asztal eltakar. A TV2 híradójának, a Tényeknek az Instagram-oldalára került fel egy kép Vitányi Juditról, melyen végre megcsodálhatjuk a műsorvezető szuper alakját:

„A híradósokat nemcsak a stylistok, hanem a technikusok is öltöztetik. @juditvitanyi is ma reggel mikroporttal a ruhájában rohangált a newsroom és a stúdió között. #tenyek #tenyektv2 #television #news #hirek #morning #vitanyijudit #style” - írták a kép mellé:

Vitányi Judit Forrás: Instagram/tenyektv2

Vitányi Judit: "Mindig is a Tények volt az álmom"

A Tények műsorvezetője már tíz éve televíziózik, és a TV2 Akadémián végzett műsorvezető szakon. Vitányi Judit elárulta, amikor még akadémistaként beülhetett a Tények stúdiójában, odasúgta Váczi Gergőnek: „ez az én álmom".
Nyári Dia egy hónap után összeköltözött párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170617-nyari-dia-osszekoltozott-a-parjaval.htmlA fiatal színésznő kilenc hónapja él boldog párkapcsolatban. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane megmutatták "gyermekeiket"http://www.life.hu/sztarok/20170617-hosszu-katinka-a-babaival.htmlNem ez az első alkalom, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup megmutatták gyermekeiket. Az úszónő korábban is bemutatta már a babákat, és így tett most is.TV + Sztárok--Elhunyt a Hip-Hop Boyz zenekar egyik táncosa, Szomorú Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20170616-elhunyt-a-hip-hop-boyz-zenekar-egyik-tancosa-szomoru-csaba.htmlCsaba csütörtökön hunyt el, elsőként testvére osztotta meg a szomorú hírt. TV + Sztárok--Cindy Crawfordon nem látszik a kor: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170616-cindy-crawford-fantasztikusan-nez-ki.htmlCindy Crawford szerencsés, ugyanis 51 éves kora ellenére nem látszik rajta az idő múlása: új fotóján is fantasztikusan néz ki. TV + Sztárok--Orosz Barbi romantikus fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170616-romantikus-fotot-posztolt-romabol-orosz-barbi.htmlNem mindennapi fotó került fel Orosz Barbi közösségi oldalára. A színésznő Rómából posztolt. TV + Sztárok--Görbe Nóra jövőjéért aggódott az édesanyja http://www.life.hu/sztarok/20170616-gorbe-nora-lelkiallapotaert-aggodott-az-edesanyja.htmlGörbe Nóra édesanyja komolyan aggódott a lánya miatt: nem tudta elképzelni, hogy valaha láthatja-e őt még mosolyogni... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.