A Rosalinda sztárja, Thalia Sodi fölött nem múlik az idő- Fotók!

Rosalinda Thalia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne ismerné a hajában rózsával pózoló szegény virágos lány és a tökéletes testű, gazdag orvos szerelmének történetét... A Rosalindát megformáló színésznő szépségére a mai napig emlékeznek a szappanoperát kedvelők. Ám Thalia Sodin nem fog az idő....

Hiába telt el több mint 20 év a nagysikerű latin sorozat óta, a főszereplőn egyszerűen nem fog az idő. Thalia Sodi elképesztő formában van.

Tökéletes testét és vonásait messze elkerülte az idő vasfoga,

de az is lehet, hogy varázsló plasztikai sebészekkel van dolga, mint ahogyan Gabriela Spanicnak is. Bárhogy is legyen, a gyönyörű színésznő szépsége mellett nem tudunk csak úgy elmenni. Közösségi oldalára folyamatosan posztol magáról, ezekből pedig mi szívesen szemezgettünk.

The sea purifies the soul. Purificación del alma. ¡Bendito el mar, bendita la vida! #graciasdios

Thalia (@thalia) által megosztott bejegyzés,

Pintér Tibor szerint bocsánatos bűn a megcsaláshttp://www.life.hu/sztarok/20170623-pinter-tibor-a-megcsalasrol-meselt.htmlPintér Tibor igen sajátságosan gondolkozik, ha a párkapcsolatokról van szó. Most is érdekes dolgokat mesélt... TV + SztárokOrigoHódi Pamela elárulta, miért fújták le az esküvőt?- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170622-hodi-pamela-elarulta-miert-nem-lesz-eskuvo.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián váratlanul, két héttel a kitűzött esemény előtt fújta le az esküvőt. Közösségi oldalaikon tudatták követőikkel a hírt, ám bővebben nem kívánták megmagyarázni... TV + SztárokOrigoBangó Margit: "Jókedvét találja bennem az Úr"http://www.life.hu/sztarok/20170622-peller-mariann-bango-margittal-beszelget.htmlA vendégem ezúttal Bangó Margit lesz az Utazás a lelked körül című, a Life Tv-n futó műsoromban. Margit őszintén mesélt életéről és Istenhez fűződő viszonyáról is. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde durva fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170622-kiszel-tunde-felismerhetetlen-lett-foto.htmlKiszel Tünde, hazánk egyetlen naptárdívája mindig tud meglepetést okozni, még akkor is, amikor egyáltalán nem számítanánk rá. Ezúttal fotójával sokkolta a rajongóit... TV + Sztárok--Madonna lecserélte fiatal pasiját: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170621-madonna-lecserelte-26-eves-pasijat.htmlMadonna igyekszik megállítani az időt. Ha tehetné feltalálná az örök fiatalság ellenszerét, ám erre jelenleg még ő sem képes, így fiatal pasikkal tartja fitten magát. Ezúttal egy szexi 31 éves modell az áldozata... TV + SztárokOrigoReneé Zellweger folytatná a Bridget Jonesthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-a-bridget-jones-sztarja-nem-akarja-abbahagyni.htmlReneé Zellweger imádja Bridget Jones karakterét, olyannyira, hogy akár leforgatná a negyedik részt is... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.