Bochkor Gábor exével, Dobó Katával nyaralt

Forrás: Facebook/Dobó Kata hivatalos oldala, Tv2, Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala -
Dobó Kata Várkonyi Andrea Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kényes téma, hogy milyen viszonyt kell vagy nem kell ápolni exünkkel. Erről Bochkor Gábornak is megvan a véleménye, aki reggeli műsorában ki is fejtette azt...

Bochkor Gábor nagyon jóban van exeive, legalábbis néhányukkal. Egykori szerelmével, Dobó Katával például annyira jó viszonyban vannak a mai napig, hogy előfordult, hogy együtt nyaralt vele. Kata és egykori férje, valamint Bochkor és Várkonyi Andi közösen töltötték el szabadságukat.

A két szépséges nő, Andi és Kata az évek alatt nagyon jóban lettek, még az is előfordul, hogy Gáborról is beszélgetnek egymással.

Bochkor Gábor exével , Dobó Katával olyan jó viszonyt ápol, hogy együtt nyaraltak Forrás: Facebook/Dobó Kata hivatalos oldala, Tv2, Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala

"Egy szakítás nyilvánvalóan megviseli lelkileg a feleket, mindegy, hogy elhagyott vagy elhagyó vagy. Azt, hogy utána is jó viszony maradjon, mindkét félnek igényelnie kell. Én azt gondolom egyébként, hogy emberileg választunk párt magunknak, vagyis amikor elmúlik a szerelem, akkor is egy számunkra szimpatikus valaki, egy jó barát marad az exünk. A barátokat pedig nem jó elveszíteni, rájuk vigyázni kell. Nagyon örülök, hogy Gáborral ilyen jóban vagyunk, annak pedig külön, hogy Andival ilyen szoros és őszinte a kapcsolatunk. Szerencsés vagyok, hogy ilyen minőségű kapcsolatrendszerben élek"- mondta el véleményét a Blikk megkeresésére Dobó Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.