Bochkor Gábor az ATV-n lesz műsorvezető

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
ATV Bochkor Gábor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor újra a tévé képernyőjén fog feltűnni: a rádiós egy beszélgetős műsorral tér vissza!

Sokáig láthattuk a tévék képernyőjén is Bochkor Gábort, de egy ideje már csak rádiózik. A műsorvezető azonban nagy bejelentést tett a vasárnapi Frizbiben, méghozzá azt, hogy visszatér a tévézéshez. Bochkor egy beszélgetős műsort fog vezetni, méghozzá az ATV-n.

Bochkor Gábor műsort kap Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

A producere Hajdú Péter lesz, és úgy tervezik, több vendég várható majd Bochkor talkshow-jának adásaiba, és valószínűleg heti műsorral számolhatunk. Bochkor elmondta, az egyéniségét is bele akarja tenni a show-ba, szeretne interakciót a felek között, részben spontán beszélgetéseket akar, egyszóval egy laza műsort.

A Viszkis rabló, vagyis Ambrus Attila attól félt, újra rabolni foghttp://www.life.hu/sztarok/20170626-ambrus-attila-attol-felt-ujra-rabolni-fog.htmlAmbrus Attila ma csendes környezteben, nyugodtan éldegél fazekasként, de korábban bizony megcsapta a bűn szele: nagyon félt, hogy visszaesik! TV + SztárokOrigoHajdú Péter pénzügyében vizsgálódnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-hajdu-peter-ugyeben-vizsgalodnak.htmlHajdú Péter pénzügyeit vizsgálja az adóhatóság, állítólag még egy osztrák bankban is vizsgálódnak. A tévés szerint csak egy adóellenőrzés zajlik egy volt cégénél, teljesen normális eljárás keretében. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAmber Rose megmutatta melleit- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-amber-rose-mellei-ujra-fokuszban-video.htmlAmber Rose arról híres, hogy folyamatosan mutogatja magát. Ezúttal sem tett másképp... TV + Sztárok--A Rosalinda sztárja, Thalia Sodi fölött nem múlik az idő- Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170624-a-rosalinda-sztarja-folott-nem-mulik-az-ido-foto.htmlKi ne ismerné a hajában rózsával pózoló szegény virágos lány és a tökéletes testű, gazdag orvos szerelmének történetét... A Rosalindát megformáló színésznő szépségére a mai napig emlékeznek a szappanoperát kedvelők. Ám Thalia Sodin nem fog az idő.... TV + Sztárok--Britney Spears plasztikrém lett- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170623-britney-spears-plasztikrem-lett.htmlBritnes Spears élete tündérmesének indult, ám néhány évvel ezelőtt idegösszeomlásától és kiborulásaitól volt hangos a világsajtó. Azóta újra magára talált, ám már távolról sem hasonlít arra a bájos énekesnőre, aki a Hit me baby one more time című számot énekelte. TV + Sztárok--Lebukott: Más nőt csókolt Heidi Klum párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170625-heidi-klumot-megcsaltak.htmlA magyarázkodásával csak még kínosabbá teszi a helyzetet Heidi Klum fiatal pasija. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.