Forrón csókolja egymást Istenes Bence és Csobot Adél

Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 6-án, csütörtökön volt az International Kissing Day 2017. A sármos műsorvezető ennek apropóján töltött fel egy forró fotót kettejükről.

A csók világnapján sosem látott "lesifotóval" köszöntötte közösségi oldalának követőit Istenes Bence. A sztárpár, aki legutóbb megmutatta édes kisfiát is, szenvedélyesen csókolja egymást. Nem csoda, hogy a kép elnyerte a rajongóik tetszését:

International Kissing Day #mylove #kissingday #liebe #love #leda #dance

Istenes Bence (@istenesbence) által megosztott bejegyzés,

Csobot Adél és Istenes Bence babát terveznek

A két sztár alig várta már, hogy szülők lehessenek és mióta megszületett kisfiuk, Nátán, így érzik teljesnek az életüket. Bár a babához igazítják minden idejüket, mégsem hagytak fel karrierjükkel, sőt többlaki életet is élnek, hiszen Bence Kölnben is szeretné bizonyítani tévés kvalitásait és jelenleg Németországban is dolgozik. A sűrű napirend mellett sem tettek le arról, hogy kisfiuknak egy testvért is adjanak. Napirenden van náluk a második gyerek is. eErről itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.