Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookra töltött fel két képet Anikó, amelyeken egy titokzatos férfival szerepel. De, hogy miért titokzatos? Eláruljuk... 

A fotókból csupán a férfi léte derül ki, az arcát nem láthatjuk. Anikó pedig a következőket írta a képekhez: „Hiába mondom neki, hogy fedje végre fel magát, hajthatatlan...”

Az egykori Nagy Ő követői azonban sorra küldik a jókívánságaikat az állatvédő hírességnek, aki egyébként valóban ragyog a boldogságtól.

Liptai Claudia smink nélkül pózol: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170722-liptai-claudia-smink-nelkul-pozol-kommentelok-vitaznak-rajta.htmlÖrülhetnek Liptai Claudia rajongói, hiszen a műsorvezető nap mint nap megoszt egy kis intim pillanatot az életükből. TV + Sztárok--Sarka Kata állítja: utoljára adott interjút celebkénthttp://www.life.hu/sztarok/20170722-sarka-kata-allitja-utoljara-adott-interjut-celebkent.htmlRégen szinte minden pillanatát megosztotta a rajongóival, mostanában azonban alig-alig tesz közzé valamit Sarka Kata. Elmondta, tudatosan döntött így. TV + SztárokOrigoVV Mici melleitől forr az internethttp://www.life.hu/sztarok/20170716-vv-mici-nagyon-szexi.htmlAzt is nehezen hittük el, hogy a VV után együtt marad VV Mici és Krisztián. A sok szerelmes poszt után viszont abban kételkedtünk, hogy szakítanak. Szakítottak, ám Mici bombaformában van, és azt meg is mutatta. TV + SztárokOrigoGigadekoltázst villantott Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-gigadekoltazst-villantott-toth-vera-enekesno.htmlSzuperül érzi magát a bőrében Tóth Vera, így azzal sem törődik, hogy időről időre a legképtelenebb dolgokkal vádolják meg. A minap egy kommantelő azt állította, hogy az énekesnő retusálja a fotóit, de kapott azért is eleget már, hogy "műtéttel könnyű lefogyni". TV + Sztárok--Újra támad a kánikulahttp://www.life.hu/sztarok/20170716-idojaras-jon-a-kanikula.htmlA hidegfront után ismét forró napokra számíthatunk. Ember legyen a talpán, aki a megküzd a folyamatos fronthatásokkal. TV + SztárokFotó: M.Schmidt János – OrigoSomló Tamásnak két rosszindulatú betegsége is volthttp://www.life.hu/sztarok/20170716-somlo-tamas-zenesznek-ket-rosszindulatu-betegsege-is-volt.htmlEgy évvel ezelőtt halt meg Somló Tamás. Ennek apropóján beszélt arról orvos testvére, hogy miként is élték meg a zenész betegségét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.